AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 9.5.2024

VPS:n Mads Borchers: "Minulla ja muilla pelaajilla on loistava fiilis suorituksistamme"

VPS:n Mads Borchers: "Minulla ja muilla pelaajilla on loistava fiilis suorituksistamme"

VPS:n Mads Borchers nauttii peleistä. (Kuva: Juha Tamminen)

Sarjakärki VPS matkaa pitkästä aikaa vieraskentälle, kun se kohtaa KuPSin Kuopion Väre Areenalla perjantaina 10.5. kello 18.

Viidessä ottelussa jo kolme maalia iskenyt VPS:n Mads Borchers nauttii joukkueensa kanssa loistavasta ja kannustavasta ilmapiiristä hyvien tulosten jälkeen. Borchers vitsailee, ettei täysin muista, millaista on matkustaa joukkueensa kanssa Veikkausliigassa vierasreissulla, sillä viime kerrasta on jo yli kuukausi aikaa. Ottelua kuitenkin tanskalainen odottaa joukkueensa kanssa innolla.

- Joukkueemme on aloittanut kauden loistavasti. Minulla ja muilla pelaajilla on loistava fiilis suorituksistamme ja kaikki ovat todella innoissaan perjantain ottelusta. Pelaamme pitkästä aikaa vieraissa, ja vastaamme asettuu liigan huippujoukkue, joten kohtaaminen on meille hyvä testi. Uskon meidän vievän kolme pistettä vieraissa. Se on minun näkemykseni, Borchers toteaa VPS:n verkkosivuilla.

- Muistan juuri ja juuri, millaista on matkustaa joukkueen kanssa vierasreissulla, varsinkin pidempiä reissuja. Valkeakoski ei ollut kuitenkaan niin kaukana, Borchers naurahtaa.


KuPS - VPS Väre Areenalla perjantaina 10.5. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia