AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 1.8.2023

Ilveksen ja AC Oulun välisen Suomen Cupin välierän ajankohta varmistunut

Ilveksen ja AC Oulun välisen Suomen Cupin välierän ajankohta varmistunut

Ilves ja AC Oulu ottavat yhteen Suomen Cupin välierässä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen ja AC Oulun välisen Suomen Cupin välierän ajankohta on lyöty lukkoon. Ottelu pelataan keskiviikkona 23.8. kello 19.00 alkaen.

Ottelun päivämäärä ja ajankohta oli epävarma Ratinan stadionilla ottelupäivän ympärillä järjestettävien tapahtumien vuoksi, mutta nyt Ilves voi vahvistaa, että välierä ottelu pelataan keskiviikkona 23.8. ja ottelu käynnistyy kello 19.00.

Ilveksellä on ollut Cup-matkalla onneakin mukana, kun joukkue ei ole kohdannut pääsarjatason vastustajiaan ennen AC Oulu -ottelua. Ilves on toiminut aiemmilla kierroksilla ammattimaisesti ja välttänyt Cup-yllätysten kohteeksi joutumisen kolmea Ykkösen joukkuetta (TPS, KäPa ja KPV) ja Vitosen NoPS:a vastaan.

Portugalilaisluotsi Ricardo Duarten ryhmä on puolestaan kunnostautunut liigajoukkueiden pudottajana, kun oululaiset ovat kaataneet jokaisella kierroksella Veikkausliigasta tutun vastustajan. Komea matka välierävaiheeseen on pitänyt sisällään voitot SJK:sta, Hakasta, VPS:sta ja KTP:sta

Toisessa välieräottelussa kohtaavat FC Honka ja IFK Mariehamn. Tuo ottelu pelataan niin ikään 23.8. ja alkaa kello 18.00.

Suomen Cupin finaali pelataan Olympiastadionilla 30.9.

Lisää uutisia