AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 28.10.2023

​Ratkaisuottelu kiinnostaa Maarianhaminassa – puhelimet soineet IFK Mariehamnin toimistolla

​Ratkaisuottelu kiinnostaa Maarianhaminassa – puhelimet soineet IFK Mariehamnin toimistolla

Wiklöf Holding Arena on täyttymässä ratkaisuotteluun. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn päättää kautensa sunnuntaina Veikkausliigan karsinnan toiseen ja ratkaisevaan otteluun Gnistania vastaan.

Haastajasarjassa viime metreillä jumbosijalta karsintaan ponnistaneelle IFK Mariehamnille sunnuntain ottelu merkitsee mahdollisuutta huipentaa huima selviytymistarina. Lähtökohtana on keskiviikkona Gnistanin kotiottelussa pelattu maaliton tasapeli eli sunnuntain voittaja pelaa Veikkausliigassa kaudella 2024.

Ottelun merkitys näkyy myös kiinnostuksessa. Kauden toistaiseksi korkein yleisömäärä Wiklöf Holding Arenalla on 1571 katsojaa ja tämän odotetaan nyt rikkoontuvan. Ainakin IFK:n toimiston puhelimet ovat käyneet kuumana lipunostajien soitoista.

- Tämä on kaiken ratkaiseva ottelu, joten 1500 ja 2000 ihmisen väliin väkeä tulee varmasti. Varaamme makkaraa ja muuta tavallista enemmän, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson kertoi Nya Ålandille.

- Toivomme että pääsemme yli 2000 katsojan.

Osansa yleisöstä muodostavat myös Maarianhaminaan matkaavat Gnistanin kannattajat.

- Ennen ensimmäistä ottelua he puhuivat, että tulijoita on jotain 10 ja 50 ihmisen välillä. Uskon kyllä, että 50 tulee, Mattsson sanoo.

Veikkausliigan karsinnan toinen osaottelu IFK Mariehamn - Gnistan Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 29.10. kello 15.00. Myös Veikkausliigan karsinnan ottelut suorana Ruudusta.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia