AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.52 // 29.12.2023

"Nuorille mahdollisuus toteuttaa unelmansa" - IFK Mariehamn haluaa olla yhä ahvenanmaalaisempi

"Nuorille mahdollisuus toteuttaa unelmansa" - IFK Mariehamn haluaa olla yhä ahvenanmaalaisempi

Jimmy Warghilla on selkeä visio tulevista vuosista IFK Mariehamnissa. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin strategiaa on täsmennetty siitä saakka, kun tuli selväksi, että Jimmy Wargh ottaa toimitus- ja urheilutoimenjohtajan tehtävät haltuunsa.

Pitkään IFK Mariehamnia vetäneen Peter Mattssonin työtä on ollut hyvä jatkaa vain hiukan selventämällä strategiaa entisestään.

Tärkeimmät asiat niin urheilullisesti kuin taloudellisesti seuraavien vuosien aikana on nostettu selkeästi esille ja Wargh uskoo uudeksi päävalmentajaksi valitun Bruno Romãon olevan tärkeä osa monessa mielessä.

- Olemme selventäneet strategiassamme, että toimintamme perustana on antaa ahvenanmaalaisille nuorille mahdollisuus unelmoida liigapeleistä kotikentällä ja, että ahvenanmaalaiset pystyvät tuntemaan ylpeyttä joukkueesta, Wargh taustoittaa.

- Brunosta näen, että hänellä on kirkas ajatus siitä, kuinka hän haluaa tuoda selkeän identiteetin joukkueeseen ja pelaajiin ja että hänellä on tarkkaan ajateltu filosofia sen suhteen kuinka hän haluaa kehittää nuoria pelaajia ottamaan askel eteenpäin liigapelaajiksi. Lisäksi hän haluaa panna selkeän leiman joukkueisiinsa ja sen osalta odotan, että meistä tulee koko Ahvenanmaan joukkue, josta kaikki tosiaan voivat tuntea ylpeyttä.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia