AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 25.1.2024

​IFK Mariehamn avaa kautensa HJK:n tapaan Liigacupin ensimmäisessä ottelussa

​IFK Mariehamn avaa kautensa HJK:n tapaan Liigacupin ensimmäisessä ottelussa

Bruno Romãollakin on edessä ensimmäinen Grönvittin ottelu.

IFK Mariehamnin kauden ensimmäinen ottelu on heti tosikoitos, kun joukkue kohtaa HJK:n Liigacupin avausottelussa perjantaina Talin hallissa.

HJK:n tapaan IFK Mariehamnilla ei ole alla yhtään harjoitusottelua, kun viime viikonlopun KäPa-ottelu jouduttiin sääolojen takia perumaan. Peräsimessä uusi päävalmentaja Bruno Romão ja melkoisesti uudistunut pelaajaryhmä tekevät Grönvittistä pienen arvoituksen tässä vaiheessa.

Vastassa on joka tapauksessa – myös uudistunut – hallitseva mestari.

- Tiedämme että vastassa on vahva joukkue, mutta sekä uskon että odotan pelaajien osoittavan sellaisia otteita, joilla me odotamme tekevämme ahvenanmaalaiset kannattajamme tällä kaudella ylpeiksi, Romão miettii.

IFK-miehistössä on jo nyt useampi uusi pelaaja ja debyyttejä nähtäneenkin perjantaina useampia.

- On hyvin todennäköistä, että fanimme pääsevät näkemään uusia kasvoja kentällä ajatellen sitä, että saamme Liigacupissa tehdä seitsemän vaihtoa ja haluamme kierrättää pelaajia heidän kuntotasonsa mukaan. Meillä on kapea ryhmä ja on tärkeää, että vältymme valmistautumiskaudella loukkaantumisilta, Romão painottaa.

Viime kaudella IFK Mariehamn sai Liigacupissa vain kaksi pistettä lohkovaiheen viidestä ottelusta ja saldoa lähdetään nyt parantamaan. Päätähtäin toki on kuitenkin Veikkausliigassa.

- Tavoitteemme on, että pääsemme jatkamaan työtä valmistautumisemme suhteen ja näyttämään niitä asioita, joiden kanssa olemme tähän saakka työskennelleet, Romão linjaa.

Ottelu Talin hallissa alkaa perjantaina kello 14.00. Kaikki Liigacupin ottelut myös suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia