AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 7.2.2024

​IFK Mariehamn nosti hyökkääjälupauksensa edustusjoukkueen rinkiin

​IFK Mariehamn nosti hyökkääjälupauksensa edustusjoukkueen rinkiin

Ville Nuñez nousee Grönvittin Veikkausliigaryhmään. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn on solminut edustusjoukkuesopimuksen lupaavan oman kasvattinsa, 16-vuotiaan Wille Nuñezin, kanssa.

Nuñezia voi kuvata räjähtäväksi hyökkääjäksi, jolla on hyvä maalintekotaito. Hän aloitti pelaamisen IFK Mariehamnissa jo nappulaiässä ja on läpi junioriuransa ollut luotettava maalintekijä.

IFK Mariehamnin nuorisojalkapallotoiminnan urheilupäällikkö Gary Williams on iloinen ja ylpeä Nuñezin noususta edustusjoukkueeseen.

- Olemme todella iloisia Willen ja hänen perheensä puolesta hänen ensimmäisestä ammattilaissopimuksestaan. Hän on tehnyt todella lujasti töitä viime vuodet voittaakseen tukun loukkaantumisia ja vastoinkäymisiä ja sitten esiintynyt hyvin IFK:n U17-joukkueessa, Williams kertoo.

- Hänen nopeutensa, räjähtävyytensä ja voimansa hyökkääjänä tuovat mielenkiintoisia tulevaisuudennäkymiä seuralle. Odotan innolla hänen ykkösjoukkueeseen nousunsa seuraamista.

Nuñez itse on myös arvattavan innostunut sopimuksestaan Grönvittin edustusjoukkueen kanssa.

- Olen ylpeä ja iloinen tästä mahdollisuudesta. Olen pelannut Grönvittissä viisivuotiaasta lähtien, joten tuntuu isolta asialta olla nyt osa ykkösjoukkuetta, Nuñez sanoo.

Hän on harjoitellut talvikaudella ykkösjoukkueen kanssa ja on esiintynyt niin hyvin, että on nyt osa toimitusjohtaja ja urheilupäällikkö Jimmy Warghin ensimmäistä joukkueen rakentamista.

- Wille on ollut harjoituksissamme mukana tammikuussa ja on näyttänyt erittäin hyvältä. Olen hyvin tyytyväinen siitä, että olemme päässeet pidempään sopimukseen jälleen yhden oman kasvattimme kanssa. Fokus on nyt Willen auttaminen kehittymisessä eteenpäin, Wargh sanoo.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia