AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 17.5.2024

​"Pitää sopeuttaa pelaamistamme" – IFK Mariehamn valmiina Oulun vierailuun

​"Pitää sopeuttaa pelaamistamme" – IFK Mariehamn valmiina Oulun vierailuun

Bruno Romão on viilannut Grönvittin pelaamista perjantaille. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin vieraskiertue jatkuu perjantaina pitkän matkan takana joukkueen kohdatessa AC Oulun Raatin Stadionilla.

IFK Mariehamnilla on alla kauden ensimmäinen ottelu luonnonnurmella ja tuloksena FC Lahden vieraana oli selkeä 0-3-tappio. Tästä joukkue on pyrkinyt ottamaan opikseen perjantaita ajatellen.

- Kenttä Oulussa on luultavasti vielä huonommassa kunnossa, mutta meidän pitää sopeuttaa pelaamistamme ja pyrkiä tiiviiseen puolustuspeliin, hiukan suoraviivaisempaan hyökkäämiseen ja kakkospallojen voittamiseen, Grönvitt-luotsi Bruno Romão toteaa Nya Ålandille.

- Jos saamme pelin pidettyä poissa omasta boksistamme niin paljon kuin mahdollista, meillä on kaikki mahdollisuudet päästä kotimatkalle pisteiden kanssa.

Erityisesti Raatin olosuhteisiin IFK Mariehamn ei ole valmistautunut sikäli, että valmistavia harjoituksia ei ole vedetty luonnonnurmella.

- Meillä olisi ollut se mahdollisuus, mutta valitsimme toisin. Meidän ei tarvitse totutella luonnonnurmeen, vaan myös huonokuntoiseen sellaiseen. Tässä lyhyessä ajassa päädyimme tekemään toisin, olemme sen sijaan harjoitelleet tiivistä ja suoraviivaista pelaamista, Romão kertoo.

AC Oulu - IFK Mariehamn Raatin stadionilla perjantaina 17.5. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia