AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 7.6.2024

"Olisi pitänyt pystyä tappamaan peli" - VPS-luotsi Jussi Nuorela otti pisteenkin silti vastaan mieluusti

"Olisi pitänyt pystyä tappamaan peli" - VPS-luotsi Jussi Nuorela otti pisteenkin silti vastaan mieluusti

VPS juhlii johtomaali perjantaina. (Kuva: Apollo Photo)

VPS ja Ilves tarjosivat hienoa jalkapalloviihdettä perjantaina 1-1-pistejakoon päättyneessä ottelussa.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela kertoo ottelun olleen kaksijakoinen. Päävalmentajan mukaan Raidan olisi tullut onnistua toisen maalin tekemisessä.

- Kyllähän ottelusta on kaksijakoiset fiilikset. Mielestäni pelasimme 65-70 minuuttia ottelusta todella hyvin, ja kun otetaan huomioon se, kuinka laadukas jengi Ilves on, on todettava, että suoriuduimme mukavuusalueemme ulkopuolella hyvin. Sanoin kuitenkin pelaajille kopissa, että kyllä meidän olisi pitänyt pystyä tappamaan peli paikoistamme. Ainakin toinen maali olisi pitänyt tehdä, Nuorela toteaa.

Nuorela näkee selvän parannuskohteen ottelun jälkeisessä analyysissä. VPS-luotsille kolme pistettä olisi maistunut, vaikkei pidä tasapeliä huonona tuloksena.

- Emme pystyneet pitämään yllä aggressiivisuutta puolustuspelaamisessamme loppuun asti, ja sen seurauksena Ilves pääsi pelaamaan omaa pallollista peliään vapaammin luoden painetta päähämme. Yksi hieno laukaus riitti tasoitukseen, ja lopulta olisimme rehellisesti voineet hävitä myös pelin Ilveksen vahvan paineen seurauksena pelin loppupuolella. Harmittaa, ettemme saaneet voittoa tänään, mutta siihen oli selvä syy, sillä hukkaamme liikaa palloja todella helposti.

- Meidän on tyydyttävä tänään pisteeseen, eikä se missään nimessä ole tästä ottelusta huono tulos. Oltaisiin kuitenkin mielellään otettu tänään kolme pistettä, Nuorela summaa.

Lisää uutisia