AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 26.6.2024

"Kaikki kunnia vastustajalle" - VJS piti AC Oulua pitkään ahtaalla

"Kaikki kunnia vastustajalle" - VJS piti AC Oulua pitkään ahtaalla

AC Oulu kohtasi helteisessä tiistai-illassa Vantaan Jalkapalloseuran ja sai urakoida tosissaan ennen kuin jatkopaikka Suomen Cupissa irtosi.

Ottelu oli niin vaikea kuin oli osattu odottaa. VJS puolusti aktiivisesti ja aina paikan tullen he yrittivät vastahyökkäyksiä, joissa oululaiset olivat tarkkana. Ensimmäinen jakso oli vaikea ja AC Oulun oli todella hankala päästä maalipaikoille, eikä niitä lopulta juurikaan syntynyt.

Toisella jaksolla Laivastonsinisten kone alkoi lämmetä ja pääsi lopulta vauhtiin pitemmän lämmittelyn jälkeen. Ottelun avaus- ja voittomaali syntyi viimeisellä minuutilla, kun Otto Salmensuu keskitti maalille, jossa Ashley Coffey pääsi puskemaan vierailijat 0-1 johtoon.

Lisäajalla AC Oulu laittoi matsin purkkiin, kun jälleen kerran oli Coffey asialla. Niklas Orjala nosti Laivastonsinisten hyökkäystä aina omalta alueelta asti boksin sisään. Hän syötti boksin sisällä Ashley Coffeyn jalkaan, joka paukautti oululaiset johtoon.

- Vastassa oli hyvä Kakkosen joukkue, joka pelasi hyvin joukkueena ennen kaikkea puolustussuuntaan. Mitä pitemmälle peli eteni, pääsimme kuitenkin luomaan vaarallisia paikkoja. Vaihtojen myötä saatiin vielä lisää energiaa ja lopulta käännettyä pelin, AC Oulun valmentaja Mikko Isokangas tiivisti.

- Kaikki kunnia vastustajalle, hyvin pelasivat ja pitkään sinnittelivät, mutta lopulta tämä oli ansaittu voitto ja hyvä lopputulos. Kiva päästä jatkoon cupissa.

Lisää uutisia