AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 27.6.2024

VPS kutsui Lauri-Eemil Vetrin takaisin lainalta - "Isoin syy olivat tulevat europelit"

VPS kutsui Lauri-Eemil Vetrin takaisin lainalta - "Isoin syy olivat tulevat europelit"

Lauri-EemilVetri sai kosolti pelituntumaa VIFK:ssa.

Lauri-Eemil Vetri palaa VPS:n kokoonpanoon, kun nuoren rovaniemeläislähtöisen maalivahdin laina Vasa IFK:ssa päättyy.

Vetrin lainaus oli alun perin tarkoitettu loppukauden mittaiseksi, mutta lähestyvät UEFA:n Konferenssiliigan karsintaottelut johtivat suunnitelmien muutokseen.

Vetri pelasi lainansa aikana yhdeksän ottelua Vasa IFK:n paidassa huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana. Samanaikaisesti Vetri harjoitteli sekä Vasa IFK:n että VPS:n mukana suunnitellun aikataulunsa mukaisesti. Seurojen väliseen lainasopimukseen lukeutui VPS:n oikeus kutsua pelaaja takaisin myös kesken kauden.

Vetri kokee lainansa sujuneen mallikkaasti, ja nuori maalivahti siirtää katseensa seuraavaksi kohti tulevia pelejä Vepsun paidassa.

- Laina sujui mielestäni hyvin. Pääsin pelaamaan ja sain henkilökohtaisia onnistumisia, vaikka tulokset olivatkin pääosin aika huonoja. Nyt keskittyminen siirtyy Veikkausliigaan ja tuleviin europeleihin, jotka ovat kaikille isoja ja tärkeitä pelejä, Vetri kertoo.

VPS:n urheilujohtaja Petri Vuorinen kertoo Vetrin lainan olleen kaikille osapuolille tarpeellinen ja toimiva ratkaisu. Vuorinen huomauttaa, että nyt VPS:n vahvuuteen palaa entistä kokeneempi Vetri, jonka ominaisuuksia tarvitaan mm. tulevia europelejä ajatellen.

- Vetrin laina oli kaikille osapuolille win-win tilanne. VIFK:lla oli tarve ja pelaajamme sai peliaikaa sieltä. Vetri tulee nyt paremmalla pelituntumalla ja kokemuksella takaisin. Vetri on harjoitellut myös viikottain meidän ja Vesa Kumpulan kanssa.

- Olimme sopineet alusta lähtien, että voimme kutsua pelaajan takaisin myös kauden aikana, ja sovimme jo viime viikolla, että Vetri siirtyy takaisin. Iso kiitos Maxille ja VIFK:lle hyvästä yhteistyöstä. Isoin syy sillä hetkellä lainan päättymiselle oli tulevat europelit. Edustuksen tulevia mahdollisia lainajaksoja katsomme myöhemmin, Vuorinen toteaa.

Lisää uutisia