AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 17.7.2024

Oskari Multala sopimukseen - Ilves kiinnitti keskikenttälupauksen

Oskari Multala sopimukseen - Ilves kiinnitti keskikenttälupauksen

Kuva: Juha Tamminen

Ilves on tehnyt monivuotisen sopimuksen nuoren hyökkäävän keskikenttäpelaajan Oskari Multalan kanssa. Sopimus on mallia 2+1 vuotta seuran omalla optiolla.

Helsingistä kotoisin oleva 17-vuotias Oskari Multala on pelannut PK Keski-Uusimaassa, ja ennen sitä junioreissa Järvenpään Palloseurassa. Hyökkäävälle ja pallotaitavalle pelaajalle on kertynyt tilille jo kokemusta nuorten maajoukkueista. Potentiaalia osoittaa myös alkukeväästä pelatussa U17 EM-karsintaottelussa Italiaa vastaan isketty maajoukkuemaali.

Multala on ehtinyt debytoimaan jo myös Ilveksen paidassa kakkosjoukkueen riveissä – Veikkausliigassa debyytti on vielä edessä.

- Loistava ympäristö täällä. Pelikaverit on mukavia ja tosi hyvillä mielin tulen tänne. Pallon kanssa olen aika hyvä, varsinkin syöttämään. Pallovarmuutta ja peliälyä ja fiksuja ratkaisuja pyrin tuomaan kentällä Ilvekselle.

Ilveksen urheilutoimenjohtaja Miika Takkula näkee nuoressa hyökkääjässä ison potentiaalin, ja on tyytyväinen sopimuksen syntymiseen.

- Hienoa että Oskari valitsi Ilveksen ja saimme johtavan nuorten U18-maajoukkuepelaajan Ilvekseen. Oskari on taitava ja isokokoinen hyökkäävä keskikenttäpelaaja, joka omaa vielä paljon potentiaalia kehittyä Ilveksen uudessa ympäristössä.

Lisää uutisia