AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 18.7.2024

​"Pääsimme omalle tasollemme" – Honkavaara tyytyväinen KuPS:n komeaan voittoon

​"Pääsimme omalle tasollemme" – Honkavaara tyytyväinen KuPS:n komeaan voittoon

"Honsu" oli tyytyväinen KuPS:n esitykseen. (Kuva: Juhani Järvenpää)

KuPS ei jättänyt varaa jossittelulle vietyään Konferenssiliigan karsinnan toisen osan UNA Strassenia vastaan kotonaan selvin 5-0-numeroin.

Viikon takaisen Luxemburgissa pelatun maalittoman tasapelin jälkeen ote otteluparissa siirtyi vahvasti KuPS:lle Otto Ruopin kahden nopean osuman myötä.

- Totta kai kaksi aika aikaista maalia auttoi meitä paljon. Mitään näissä peleissä ei kuitenkaan saa helpolla ja vastustajallakin oli siinä paikka, joka pelastettiin maaliviivalta. Pitää arvostaa 5-0-voittoa, se on hieno tulos, KuPS-luotsi Jani Honkavaara sanoi.

KuPS:n peli-ilme oli hyvän harjoitusviikon jälkeen selkeästi edellisviikkoa pirteämpi.

- Isoin asia oli varmasti se, että pääsimme omalle tasollemme ja saimme lisää liikettä. Vastustaja oli ehkä vähän yllättäen jopa aktiivisempi kuin kotiottelussaan, mikä antoi meille myös tiloja, "Honsu" mietti.

- Maltoimme myös nyt puolustaa ja odottaa vastustajan virheitä, emmekä lähteneet ryntäilemään, mikä meillä on vähän ollut tapana väsyneinä. Tähän olen tyytyväinen myös.

Seuraavalla kierroksella vastaan asettuu norjalainen Tromsø IL. Keskittyminen on kuitenkin ensin viikonlopun Veikkausliigaottelussa.

- Nyt pelataan meille tärkeä Lahti-peli ensin alta pois ja sitten katsotaan Tromssaa. Tromssalaiset ovat lähtökohtaisesti ehkä meitä vahvempi joukkue, mutta alkukausi ei ole heillä kovin hyvin sujunut ja luotamme ilman muuta mahdollisuuksiimme.

Lähde: KuPS TV
Lisää uutisia