AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 20.8.2024

HJK-vahti Thijmen Nijhuis odottaa seuraavaa eurohaastetta - "Meidän on juoksutettava heidät väsyksiin"

HJK-vahti Thijmen Nijhuis odottaa seuraavaa eurohaastetta - "Meidän on juoksutettava heidät väsyksiin"

THijmen Nijhuis lähtee itsevarmana Färsaarille. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK-paitaan kesällä siirtynyt maalivahti Thijmen Nijhuis katsoo jo tiukasti kohti torstaista Konferenssiliigan playoff-kierroksen avausottelua.

Edelliskierroksella montenegrolaista FK Dečićia vastaan Nijhuis nousi HJK:n sankariksi torjumalla rangaistuspotkukilpailussa kaksi ratkaisevaa laukausta. Torstaiksi HJK matkaa Färsaarille ja vastassa on Klaksvik.

- Olemme valmiina näyttämään taas torstaina. Vastustaja on täysin erilainen. Montenegrossa oli kuuma päivä ja raskas peli. He potkivat vain pitkää palloa ja taistelivat joka pallosta. Yksilötaito ei ollut kovin korkea. He vain olivat inhottavia kentällä ja pyrkivät käyttämään joka paikkansa.

- Odotan seuraavalta vastustajalta paljon parempaa. Meidän täytyy tehdä aivan uudet suunnitelmat heitä vastaan, Nijhuis sanoo FutisUutisten haastattelussa.

Suunnitelmista hollantilainen ei toki yksityiskohtia lähde paljastamaan, mutta suuret linjat ovat selkeät.

– Suurin suunnitelma on voittaa! Meidän täytyy pelata omaa peliämme, pitää palloa hyvällä itseluottamuksella, ja juoksuttaa vastustaja väsyksiin. Meidän on dominoitava peliä. Se on tyylimme mukaista, ja siihen pystymme.

Lähde: FutisUutiset
Lisää uutisia