AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 26.8.2024

​"Meidän piti olla kärsivällisiä" – KuPS otti varmat pisteet ja runkosarjan voiton

​"Meidän piti olla kärsivällisiä" – KuPS otti varmat pisteet ja runkosarjan voiton

KuPS juhli voittoa sunnuntaina. (Kuva: KuPS / Niklas Pehkonen)

KuPS kaatoi sunnuntaina kotonaan IFK Mariehamnin 3-0 ja varmisti voitollaan runkosarjan ykköstilan.

Avausjakso Kuopiossa oli suhteellisen tasainen, mutta KuPS:n päästyä johtoon jakson lopulla, ottelu alkoi kääntyä isännille.

- IFK Mariehamnia oli aika vaikea prässätä, koska he olivat hyvin leveällä puolustuksessa, joten meidän piti olla kärsivällisiä ja nyt iskettiin sitten vastaiskuilla, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara totesi ottelun jälkeen.

- Ensimmäisellä jaksolla oli vähän vaikeuksia, mutta toisella jaksolla toimi jo paremmin. Tiesimme, että vahvasti poikittaissuuntaan pelaavaa vastustajaa vastaan saamme paremmin peliä kulkemaan, kun olemme vain kärsivällisiä.

Edessä KuPS:lla on vielä runkosarjan päätöskierroksen ottelu FC Interiä vastaan ja sen jälkeen viisi Mestaruussarjan ottelua. Kaikki on kuopiolaisten omissa käsissä, mutta jokainen ottelu on todella iso tästä eteenpäin.

- Tämä joukkue on yleensä kovassa paikassa pelannut vielä paremmin. Tässä vaiheessa kautta kun mennään, on tärkeää muistaa, että henkinen puoli pitää olla kunnossa. Pelaajat saavat Inter-pelin jälkeen muutaman päivän vapaata ja sitten mennään viikko kerrallaan, "Honsu" sanoi.

Lähde: KuPS TV
Lisää uutisia