AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
VPS
3-4-3
#44 Bashkirov #19 Haukioja #10 Vlijter

31

(2-0)

Yleisöä 3289

FC Inter
4-4-2
#25 Kekarainen
vko.21 // 26.5.2024

Ennakko: VPS-FC Inter

Ennakko: VPS-FC Inter

Kuva: APOLLO PHOTO

VPS palaa pikaisesti kotikentälleen edellisen pelinsä jälkeen, kun viikon aloittaa todellinen jännitysnäytelmä Vepsun ja FC Interin ottaessa yhteen Lemonsoft Stadionilla.

Karvaan tappion viime kierroksella kärsinyt Raita pyrkii palaamaan ottelun myötä voittojen tielle, kun taas haasteita kohdannut FC Inter pyrkii katkaisemaan neljän ottelun mittaisen tappioputkensa.

- Ei tietenkään olla tyytyväisiä, koska tiedämme että tasomme on paljon korkeammalla. Olo on kuitenkin luottavainen sen suhteen, että tämä tästä kääntyy, Interin puolustaja Jussi Niska miettii.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela kertoo joukkueensa olevan nälkäinen viime kierroksen pettymyksen jälkeen, ja ennakoi maanantain ottelusta tiukkaa kohtaamista.

- Olemme analysoineet viimeisintä peliämme, ja on jopa hyvä, että pääsemme pelaamaan nopeasti uudestaan, sillä lähes kaikilla jäi KuPS-ottelusta paljon hampaankoloon.

- Inter ei ole todellakaan pelannut huonosti alkukaudella, vaikka voittoja ei ole tullut. Nämä tilanteet ovat pahoja, sillä joukkueella on valtava tarve saada pisteitä, ja Inter on hyvinkin laadukas joukkue, joten saamme vaikean vastustajan vastaamme, Nuorela tuumaa.

Interin pelaamisessa on ollut Niskan mukaan selkeät kipukohdat.

- Ollaan päästetty vähän liikaa maaleja, joten ihan boksin puolustaminen ja se ettemme päästä vastustajaa maalipaikoille. Hyökkäyspäässä tarvitaan puolestaan lisää päättäväisyyttä.

- Pitää vain alkaa näkyä tekemisessä, että pystymme näitä pelejä voittamaan. Taistelusta se ei ole ollut kiinni, mutta pienet asiat pitää vain saada kuntoon. Niska miettii.

Nuorela ei koe Raidan olevan lähtökohtainen ennakkosuosikki otteluun, ja muistuttaa, ettei ennakkoasetelmissa tule aliarvioida vastustajaa.

- Olemme tottuneet viime aikoina olemaan sarjataulukossa korkealla, mutta harvoin olemme olleet suosikkeja otteluparien ennakoissa. Interin vireen seurauksena tällä kertaa ehkä olemme suosikkeja otteluun, mutta toisaalta meilläkin on heikompi peli ja tappio takanamme, joten näkökulmastani lähdemme otteluun täysin tasaisista lähtökohdista. Peli on aina 0-0, kun lähdetään liikkeelle.

Erotuomari: Reitala Oliver
AET 1: Honkanen Jukka
AET 2: Kuukasjärvi Arttu
4.ET: Juusola Mikko


VPS - FC Inter Lemonsoft Stadionilla maanantaina 27.5. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: VPS:n verkkosivut, FC Interin verkkosivut