AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Lahti
4-3-3

02

(0-1)

Yleisöä 1783

FC Inter
4-3-3
#22 Kuittinen #20 Nzoko
vko.23 // 6.6.2024

Ennakko: FC Lahti-FC Inter

Ennakko: FC Lahti-FC Inter

Kuva: Juha Tamminen

Vaisusti kautensa aloittanut FC Lahti saa perjantaina vieraakseen myös kautensa alavireisesti aloittaneen FC Interin Turusta.

FC Lahti haluaa palata perjantaina voittokantaan ja karistaa putoamistaistelun kintereiltään. FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg haluaa nähdä huomenna kentällä ahnaampia juoksuja maalille.

– Isot ottelut jatkuvat. Huomenna on jälleen tärkeä peli. Vastustajan kaatamista varten joukkue on ollut terävällä jalalla harjoitusviikolla ja joukkue on valmiina iskemään ja antamaan parastaan kentällä.

- Meidän pitää pystyä puolustamaan tiiviinä ja meillä pitää olla valmius juosta maalille viimeistelemään useammalla pelaajalla kuin aikaisemmissa peleissä. Tätä on fokusoitu harjoitusviikolla ja nyt tulee seuraava liigaottelu, jossa olemme valmiita toteuttamaan niitä, Lindberg alustaa.

Inter katkaisi haastavan tappioputkensa viime viikolla kotiottelussa FC Hakaa vastaan, ja nosti pistesaaliinsa kahdeksaan pisteeseen. 3-1-kotivoiton jälkeen joukkue haluaa kiistatta lähteä ryöstämään täyttä pistesaalista myös Lahdesta.

- Nyt ei ole aika selitellä, pitää vain pelata kannattajille ja näyttää että me hoidamme tämän! Meillä on kova voitonnälkä niin kotona kuin myös vieraissa, jokaisessa pelissä, linjaa Interin keskikenttämies Axal Kouame.

Gnistan-ottelussa FC Lahti kokoonpanoon palasivat Michael López, Dylan Fox ja Luke Ivanovic. Toisaalta ottelussa tuli myös uusia kolhuja ja Bubacar Djaló joutui jättämään kentän ennen aikojaan. Varmasti perjantaina ovat sivussa Djalón lisäksi Eemeli Virta, Daniel Koskipalo ja Topias Inkinen, sekä maajoukkueen matkassa olevat Osku Maukonen ja Vilho Huovila.

Interiltä ottelusta ovat varmuudella poissa maalivahti Ville Seppä sekä Kevin Jansen ja Albin Granlund.

Erotuomari Munukka Antti
AET 1 Silén Eetu
AET 2 Juvonen Elias
4.ET Smirnov Valentin

FC Lahti - FC Inter Lahden Stadionilla perjantaina 7.6. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: FC Lahden verkkosivut, FC Interin verkkosivut