AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Haka
4-3-3

00

(0-0)

Yleisöä 2152

FC Inter
3-4-3
vko.25 // 18.6.2024

Ennakko: FC Haka-FC Inter

Ennakko: FC Haka-FC Inter

Kuva: Juha Tamminen

FC Haka lähtee jatkamaan hyvää virettään ja hakemaan revanssia FC Interistä keskiviikkona kotonaan.

Molemmat joukkueet ovat otteluruuhkan keskellä, kun viime viikolla Veikkausliigan otteluiden lisäksi pelattiin Suomen Cupin 5. kierros. Sekä Inter, että Haka veivät 5-1-voitot otteluistaan vieraissa. Haka kaatoi Miesten Kakkosta pelaavan EBK:n ja Inter vei voiton Ykkösliigan kärkijoukkueesta KTP:sta.

- Hyvä meininki, kun mentiin cupissa jatkoon ja nyt ollaan valmiina Hakaa vastaan, Interin kapteeninnauhaakin viime peleisttä kantanut Luka Kuittinen kertoo.

Interin ja Hakan Veikkausliigakauden 2024 ensimmäinen kohtaaminen Turussa päättyi Timo Stavitskin kahdella lähes identtisesti syntyneellä osumalla ja Jean Botuén rangaistuspotkumaalilla Interin 3-1-voittoon.

- Se oli hyvä peli meiltä, puolustettiin hyvin ja yhtenäisesti. Hyökkäyssuuntaankin oltiin vaarallisia, Kuittinen kertaa edelliskohtaamista.

- Haka tulee varmasti kovaa päälle kotikentällään, mutta niin tulemme mekin.

Hakan päävalmentaja Andy Smith ei halua nähdä edellisen kohtaamisen kaltaista esitystä joukkueeltaan keskiviikkona.

– Me voimme syyttää vain itseämme viime pelin tuloksesta. Meidän keskittymisemme ei ollut sillä tasolla, mitä sen pitää olla ja lopputulos näkyi taululla.

– Odotan kovaa ottelua nytkin, mut jos keskiviikkona pelaamme omaa peliä, niin meillä on täydet mahdollisuudet voittaa ottelu.

Hakan kokoonpanossa ei ole muutoksia viime viikkoon, eli poissa ovat edelleen Liam Hughes, Rodrigo Macedo, Hassan Ndam ja Tuukka Törmä.

Hakaa vastaan Interin kokoonpanossa ei nähdä keskikentällä Kevin Jansenia. Lisäksi maalivahti Eetu Huuhtanen on sivussa edellisessä ottelussa saadun pelikiellon vuoksi.

Erotuomari: Antamo Dennis
AET 1: Kettunen Eemeli
AET 2: Kemppinen Antti
4.ET: Nieminen Juho


FC Haka - FC Inter Tehtaan kentällä keskiviikkona 19.6. kello 21.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: FC Hakan verkkosivut, FC Interin verkkosivut