5-3-2
vko.31 // 2.8.2024

Inter jatkoi nousuvirettään (FC Inter-IFK Mariehamn 3-0)

Kuva: Tara Jaakkola

FC Inter ja IFK Mariehamn kohtasivat Veikkausliigan runkosarjan toisessa ottelussa Veritas Stadionilla perjantai-iltana.

Turkulaiset vei täyden pistesaaliin ottelusta maalein 3-0. Sinimustien tappioton putki on tämän ottelun jälkeen jo yhdeksän ottelun mittainen, kun Suomen Cupin ottelut lasketaan mukaan.

Tasaisen ensimmäisen jakson jälkeen Inter lähti toiselle jaksolle Darren Smithin rangaistuspotkuosumalla 1-0-johdossa. Toisella jaksolla IFK:n puolustaja Patrik Raitainen katsoi kymmenen minuutin sisään kahdesti keltaista ja jätti kentän 64. peliminuutilla.

Inter onnistui maalinteossa ylivoimalle päästyään toisella jaksolla kahdesti, vieden lopulta ottelusta täydet pisteet selkein lukemin 3-0.

72. minuutilla Djoully Nzoko lähetti IFK Mariehamnin boksiin hyvän kaaripallon puolustuslinjan taakse, johon Timo Stavitski ehti ensimmäisenä ja viimeisteli pallon maaliin.

Lopullinen niitti tuli reilu viisi minuuttia myöhemmin, kun Iiro Järvinen ja Axel Kouame pelasivat pallon upeasti IFK Mariehamnin boksiin, josta Kouame syötti maalin eteen hakeutuneen Nzokon jalkaan ja tämä viimeisteli Interin kolmannen osuman.

Voitolla Inter nousi jo kuuden parhaan joukon tuntumaan ja kiristi taistelua paikoista syksyn Mestaruussarjassa.