AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Inter
3-4-3
#28 Kouame #19 Järvinen #10 Krebs

30

(0-0)

Yleisöä 2662

SJK
4-5-1
vko.33 // 15.8.2024

Ennakko: FC Inter-SJK

Ennakko: FC Inter-SJK

Kuva: Tara Jaakkola

FC Inter saa perjantaina vieraakseen Veikkausliigan runkosarjan viimeiseen kotiotteluunsa SJK:n

Inter taistelee perjantaina tärkeistä pisteistä, kun runkosarjaa on jäljellä vain kolme ottelua. Veikkausliigassa taistelu Mestaruussarjan paikoista käy kiivaana, kun kahdessa viimeisessä Mestaruussarjan paikassa kiinni olevat VPS ja Haka ovat molemmat kuuden pisteen sisällä Interistä.

Interin kesäkuun puolessa välissä Hakaa vastaan aloittama seitsemän ottelun pisteputki tuli päätökseensä viime lauantaina Oulussa, kun turkulaiset kokivat niukan 1-0-tappion. Tappiosta huolimatta Interin vahvasta kesästä kertoo kymmenen ottelun kuntopuntarin kärkipaikka sekä viiden ottelun kuntopuntarin kolmas sija.

SJK aloitti viikkonsa Pohjanmaan derbyllä maanantaina ja palasi komeasti voittojen tielle, kun VPS kaatui Seinäjoella lukemin 3–1. Kerho oli tyly isäntä, kun se siirtyi tauolle 2–0-johdossa Rasmus Karjalaisen sekä Valentin Gascin maaleilla ja naulasi ratkaisevalta tuntuneen niitin heti puoliajan alussa Jaime Morenon toimesta.

Kyseessä oli SJK:lle ensimmäinen voitto sitten heinäkuun loppupuolen, sillä viime otteluista alla oli tasapeli FC Lahden kanssa ja tappio KuPSille. Voitto oli tärkeä myös siinä mielessä, että sen myötä seinäjokelaiset varmistivat paikkansa Mestaruussarjassa.

- Tiedämme, että Inter on pelannut viime aikoina todella hyvin. Nappasimme täällä heistä aiemmin voiton, mutta heidän pelinsä on sittemmin muuttunut. Olemme kuitenkin analysoineet heidän peliään, ja tiedämme, millaisen joukkueen kohtaamme perjantaina. Meillä ei ole paljoa palautumisaikaa VPS-ottelun jälkeen, mutta tässä ei ole mitään uutta, sillä olemme pelanneet koko kauden näitä kahden ottelun viikkoja. Edessä on taas suuri haaste, mutta se kelpaa meille, sanoo päävalmentaja Stevie Grieve SJK:n verkkosivuilla.

Erotuomari: Reitala Oliver
AET 1: Kettunen Eemeli
AET 2: Vihreävuori Riku
4.ET: Lehtovaara Vili


FC Inter - SJK Veritas Stadionilla perjantaina 16.8. kello 18.15. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: FC Interin verkkosivut, SJK:n verkkosivut