AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 10.6.2023

​Robin Sidiltä kehut SJK:lle: "He ovat muuttaneet pelitapaansa ja pelaavat tehokkaasti"

​Robin Sidiltä kehut SJK:lle: "He ovat muuttaneet pelitapaansa ja pelaavat tehokkaasti"

Robin Sidillä on myös SJK-taustaa. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin Robin Sid odottaa innolla sunnuntain kotiottelua edelleen tappioitta olevaa SJK:ta vastaan.

SJK on Sidille tuttu seura, sillä hän pelasi seinäjokelaisten riveissä kaudella 2021 ennen paluutaan Maarianhaminaan. SJK:n erinomaiselle alkukaudelle Sidillä on selkeä selitys.

- He ovat muuttaneet hiukan pelitapaansa eivätkä enää ole niin riippuvaisia isosta pallonhallinnasta kuin aiemmin. Nyt he voivat sekoittaa vähän enemmän suoraviivaisuutta vanhaan pallonhallintapeliin ja sen he tekevät tehokkaalla tavalla, Sid arvioi Nya Ålandiille.

IFK Mariehamnin alkukausi on puolestaan ollut tahmea ja kurssin kääntäminen SJk:ta vastaan on iso haaste.

- Meiltä vaaditaan 100-prosenttinen suoritus ja kaikkien voimien kerääminen, mikäli haluamme voittaa – ja siihen tähtäämme, Sid vakuuttaa.

Wiklöf Holding Arenalle odotetaan sunnuntaina kauden ennätysyleisöä yhteistyökumppani Ömsenin tarjotessa ilmaisen sisäänpääsyn. Sidin haaveena onkin tarjota kotiyleisölle täysi pistepotti.

- Olisi ilman muuta vuoden hienoin tunne voittaa sunnuntaina. Lisäbuustia tulee vielä siitä, jos paikalla on paljon väkeä meitä kannustamassa.

IFK Mariehamn - SJK Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 11.6. kello 18.30. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia