AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 22.6.2023

​"Jalkeilla niin vahva joukkue kuin mahdollista" - IFK Mariehamn ei aliarvioi VIFK:ta

​"Jalkeilla niin vahva joukkue kuin mahdollista" - IFK Mariehamn ei aliarvioi VIFK:ta

"Ahna" tietää VIFK:n yllätysvalmiuden. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn hakee jatkopaikkaa Suomen Cupissa torstai-iltana "kamratderbyssä" Kakkosen VIFK:n vieraana Lemonsoft Stadionilla.

IFK Mariehamn on selvittänyt tiensä eteenpäin cupissa tähän saakka alasarjajoukkueitten kustannuksella ja samalla kierrättänyt miehistöään varsin vahvasti. Päävalmentaja Daniel Norrménin mukaan nyt on kuitenkin toisin.

- Tiivistämme joukkuetta hiukan enemmän kuin aiemmissa cupin otteluissa, sillä vastassa on nyt tähän saakka paras kohtaamamme joukkue cupissa. Haluamme saada jalkeille niin vahvan joukkueen kuin mahdollista, Norrmén sanoi Ålandstidningenille.

Vastustaja on myös scoutattu ennakkoon varsin tarkkaan.

- Olemme katsoneet heidän pelejään melkoisesti, ennen kaikkea heidän otteluaan FC Jazzia vastaan, "Ahna" totesi.

Grönvittillä on torstain ottelun alla hiukan kysymysmerkkejä ja sekä Jamie Hopcutt että Daniel Enqvist lienevät sivussa pitkäaikaispotilaiden Patrik Raitasen ja Olawale Tehen ohella. Myös vasta U21-maajoukkueen otteluleiriltä palannut Elmo Henriksson jättää Vaasan reissun väliin.

Suomen Cupin 6. kierroksen ottelu VIFK - IFK Mariehamn Lemonsoft Stadionilla torstaina 22.6. kello 18.00. Suomen Cupin ottelut myös suorana Ruudusta.

Lähde: Ålandstidningen, IFK Mariehamnin verkkosivut
Lisää uutisia