AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 18.7.2023

​IFK Mariehamn vahvistaa keskikenttäänsä – hollantilaispelaaja sopimukseen

​IFK Mariehamn vahvistaa keskikenttäänsä – hollantilaispelaaja sopimukseen

Kuva: IFK Mariehamn

IFK Mariehamn on vahvistanut joukkuettaan kesän siirtoikkunassa solmimalla sopimuksen puolustavan keskikenttämiehen Jelle van der Heydenin kanssa.

Van der Heyden on 27-vuotias hollantilaisseura Twenten kasvatti. Kausien 2014-19 aikana van der Heyden pelasi viitisenkymmentä Hollannin pääsarjaottelua Twenten riveissä. Vuodesta 2019 hän on pelannut tanskalaisessa Vendsyssel FF:ssä.

Van der Heydenin sopimus Vendsysselin kanssa päättyi kesäkuun lopussa ja hän pääsi siirtymään vapaalla siirrolla pelattuaan joukkueessa 95 ottelua. Näin ollen hän siirtyy IFK Mariehamniin ns. vapaana agenttina.

- Olen tyytyväinen ollessani nyt täällä ja odotan pääsyä harjoittelemaan ja pelaamaan joukkueen kanssa. Teen parhaani auttaakseni Grönvittiä, nähdään Wiklöf Holding Arenalla, van der Heyden sanoo.

- Jellessä saamme pelaajan, joka on vuodesta 2014 lähtien pelannut korkealla tasolla Hollannissa ja Tanskassa. Olemme varmoja, että hän vahvistaa keskikenttäämme ja auttaa joukkuetta keräämään tärkeitä pisteitä loppukauden aikana, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson toteaa.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia