AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 25.6.2024

Nuorela manasi virheitä - "Tulos on todella ruma"

Nuorela manasi virheitä - "Tulos on todella ruma"

Jussi Nuorela pettyi loppulukemiin. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n Suomen Cup -taival päättyi rumasti, kun SJK teki Raidasta hakkelusta Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Oman pään helpot virheet koituivat vaasalaisille kohtalokkaaksi SJK:n iskiessä peräti viisi osumaa vierasjoukkueen verkkoon. Ottelu päättyi lukemiin 5-1.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela ei koe ottelun lopputuloksen heijastavan täysin pelin kulkua. Nuorela kuitenkin toteaa joukkueen olevan varsin pettynyt rumaan lopputulokseen.

- Tulos on todella ruma. Olemme todella pettyneitä, mutta on todettava, että lopputulos ei kerro tänään kaikkea pelistä. Ensimmäinen jakso oli harmillinen, sillä pelasimme mielestäni hyvän puoliajan ja pääsimme hyviin vastahyökkäyksiin, mutta saimme vain yhden maalin. Peli oli tasatilanteessa hyvin kontrollissamme, mutta juuri ennen taukoa tullut identtinen erikoistilannemaali oli todella harmillinen ja hieman vastoin pelin kulkua, Nuorela analysoi seuran verkkosivuilla.

- Toisella jaksolla teimme liian isoja virheitä, joita meille ei normaalisti tapahdu. Totta kai meilläkin oli mahdollisuuksia nousta peliin mukaan, mutta ylärimaa pidemmälle emme päässeet. Virheet kostautuivat toden teolla, ja lopussa SJK:n johto kasvoi liian suureksi, jonka seurauksena kotijoukkue sai pelata paineettomasti, ja jouduimme täten juoksemaan perässä, Nuorela kertoo.

Lisää uutisia