AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 26.6.2024

Inter eteni lopulta selvään voittoon cupissa - "Erilainen peli kuin mihin ollaan totuttu"

Inter eteni lopulta selvään voittoon cupissa - "Erilainen peli kuin mihin ollaan totuttu"

Inter eteni cupin puolivälieriin. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter ja Grankulla IFK kohtasivat Suomen Cupin 6. kierroksella Veritas Stadionilla tiistaina 25.6. Ottelu päättyi Interin 6-1-voittoon.

Ottelun avausjaksolla vierailija GrIFK puolusti tiiviisti ja Interillä oli vaikeuksia löytää tiloja hyökkäyksessä. Tauolla lukemat olivat 1-0, mutta toisella jaksolla Inter paineli omille teilleen.

- Erilainen peli kuin mihin ollaan totuttu, vastustaja oli aika passiivinen. Onneksi saatiin yksi maali jo ensimmäisellä jaksolla ja se helpotti. Toisella jaksolla sitten tuli maaleja enemmänkin, kertasi Inter-luotsi Vesa Vasara.

Inter antoi ottelussa vastuuta vähemmälle peliajalle jääneille pelaajille ja Vasaran mukaan tämä oli tärkeää myös jatkoa ajatellen.

- Oli tärkeää, että he saivat näytönpaikan ja sitten myös onnistumisia.

Yksi näistä onnistujista oli kaksi maalia viimeistellyt Otto Lehtisalo.

- Oli tosi raskas peli ja vaikka vastustaja oli heikompi, hekin jaksoivat yllättävän hyvin. Pidettiin paljon palloa ja toisella puoliajalla onnistuttiin sitten tekemään maalitkin. Tiedettiin, että vastustaja alkaa väsyä, tiloja tulee ja kun kierrätetään palloa niin tulevat myös paikat ja maalit, Lehtisalo totesi helteisissä oloissa pelatusta ottelusta.

Lisää uutisia