AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 27.6.2024

Ruotsalaispuolustaja AC Ouluun - Simon Bengtsson lainalle Helsingborgista

Ruotsalaispuolustaja AC Ouluun - Simon Bengtsson lainalle Helsingborgista

Simon Bengtsson vahvistaa AC Oulun takalinjoja.

AC Oulu ja Helsingborgs IF ovat sopineet puolustaja Simon Bengtssonin lainasta loppuvuodeksi.

Ouluun saapuva laitapakki tulee HIF:stä, joka pelaa Ruotsin toiseksi korkeimmalla tasolla. 20-vuotias puolustaja on pelannut tällä kaudella kaksi ottelua Superettanissa. Viime kaudella hän oli suurimman osan kaudesta joukkueen avauskokoonpanon pelaajia. Kaudella 2022 Helsingborg pelasi vielä Ruotsin Allsvenskanissa, jossa nuorelle puolustajalle kertyi kolme pääsarjaottelua.

- Olen innoissani sopimuksesta AC Oulun kanssa ja odotan mielenkiinnolla, millaista on asua uudessa maassa ja tavata uudet joukkuekaverit.

AC Oulu osoitti selkeää kiinnostusta minuun ja tämä on mielestäni mukava haaste minulle. Olen kuullut paljon hyvää seurasta ja tavoitteista. Lisäksi AC Oulun pelityyli sopii varmasti minulle.", Simon Bengtsson summaa siirtymistään Ouluun.

Simon Bengtsson on juoksuvoimainen vasenjalkainen puolustaja ja sellaista on joukkueeseen etsitty. Bengtsson on AC Oulun ensimmäinen ruotsalainen pelaaja.

- Tavoitteeni seurassa on pelata mahdollisimman paljon ja toivottavasti myös auttaa joukkuetta voittamaan pelejä, Bengtsson lisää tavoitteekseen kaudelle.

- Simon tuo meidän puolustukseen lisää vaihtoehtoja. Lisäksi hän on hyvässä kunnossa, joten sen puolesta hän pystyy alkamaan pelaamaan vaikka saman tien. Olen todella tyytyväinen, että kaikkien osapuolten kesken päästiin nopeasti yhteisymmärrykseen Simonin lainaamisesta AC Ouluun loppuvuodeksi. Kiitokset erityisesti HIFin urheilutoimenjohtajalle Mikael Dahlbergille mutkattomasta yhteistyöstä. Tervetuloa Ouluun Simon!, kommentoi AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen.

Lähde: AC Oulun tiedote
Lisää uutisia