AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 2.7.2024

"Olemme pelanneet vähän liian hitaasti" - AC Oulu hakee aggressiivisuutta hyökkäykseen

"Olemme pelanneet vähän liian hitaasti" - AC Oulu hakee aggressiivisuutta hyökkäykseen

AC Oulu hakee lisää vauhtia peliinsä cupin puolivälierässä. (Kuva: Iitu Lehtonen)

SJK isännöi AC Oulua keskiviikkoillan Suomen Cupin puolivälieräottelussa OmaSp Stadionilla.

Joukkueet kohtasivat jo aiemmin huhtikuussa Seinäjoella Veikkausliigan avauskierroksella. Tuolloin pisteet jäivät Etelä-Pohjanmaalle Pyry Hannolan iskiessä 2–1-voittomaalin. Nyt Laivastonsiniset janoavat revanssia ja Suomen Cupin välieräpaikkaa uudistetun pelikirjan voimin.

AC Oulun päävalmentaja Konstantinos Bratsos kertoo, että SJK on analysoitu AC Oulun toimesta hyvin. Bratsos kuvailee SJK:ta kovana ja hyökkäysvoittoisena joukkueena. Itseluottamus kopissa on hyvän KuPS-esityksen jälkeen korkealla, ja pelaajat odottavat jo kuumeisesti tositoimiin pääsyä. Päävalmentaja mainitsee, että vaikka SJK:lla on ottelussa kotietu, niin oululaiset pääsevät peliin yhden päivän enemmän levänneenä.

Bratsos haluaa nähdä AC Oulun, joka pelaa pallollisena fiksummin ja käyttää tilat nopeasti.

- Meillä on todella hyviä ja nopeita pelaajia. Olemme pelanneet vähän liian hitaasti. Hyökkäyspäässä pitää olla aggressiivisempia ja päätöksentekoa pitää yksinkertaistaa. Moderni jalkapallo on nopeasti pelaamista ja tilojen hyväksikäyttöä, Bratsos muistuttaa.

AC Oululta ottelusta on poissa varmuudella ainoastaan Eelis Taskila, joka ei ole Suomen Cupissa edustuskelpoinen pelattuaan reservin mukana cupia.

Suomen Cupin puolivälieräottelu SJK - AC Oulu keskiviikkona 3.7. kello 19.00 OmaSp Stadionilla. Kaikki Suomen Cupin puolivälieräottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia