AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 5.7.2024

Ilves-HJK Ruudun studio-otteluna - "Kansainvälisen mittaluokan tapahtuma”

Ilves-HJK Ruudun studio-otteluna - "Kansainvälisen mittaluokan tapahtuma”

Ilves ja HJK iskevät yhteen Ruudun studio-ottelussa. (Kuva: Mira Lönnqvist)

Viikonvaihteen Veikkausliigakierros saa räjähtävän startin, kun pelit käynnistyvät Ilveksen ja HJK:n välisellä huippukamppailulla. Ottelu toimii myös Ruudun studio-otteluna.

Kesälauantai, täysi Tammelan stadion ja Veikkausliigan huippukamppailu. Pöytä on katettu loistavalla jalkapallopäivälle ja studioisäntä Tero Karhu odottaa jo vesi kielellä tulevaa kohtaamista.

- Mieletön peli tulossa! Loppuunmyyty stadion ja Helsingistäkin on ennakkotietojen mukaan yli 1000 kannattajaa tulossa, joten vieraspäätykin täyttyy hienosti. Tulossa on ihan kansainvälisen mittaluokan tapahtuma, Karhu fiilistelee.

Ottelun lisäksi studiossa käsitellään auki olevaa siirtoikkunaa ja käydään läpi muita ajankohtaisia aiheita.

- Suomalaisessa jalkapallossa tapahtuu tällä hetkellä niin paljon. On siirtoikkunaa ja Suomen Cupia. Siirtoikkunaa tulemme käymään läpi sekä ennen ottelua että sen jälkeen, Karhu paljastaa tulevan studion teemoja.

Vaikka päähuomio on lauantain kärkiottelussa, niin studiossa luodaan ennakkokatseita myös kierroksen muihin otteluihin. Veikkausliigassa pelataan lauantaina, sunnuntaina ja maanantaina kaksi ottelua.

- Otamme myös kierroksen muita otteluita tarkkailuun ja ne ovat myös vahvasti mukana.

Ilves-HJK lauantaina 6.7. Tammelan stadionilla kello 15.00 alkaen. Ruudun studio-osuus käynnistyy kello 14.15. Karhun lisäksi ottelua ovat puimassa Mika Hilander ja Marko Rajamäki.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia