AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 13.7.2024

Gnistanilla edessä iso taistelu - Mustapekka Areena pelikelvoton koko loppukauden

Gnistanilla edessä iso taistelu - Mustapekka Areena pelikelvoton koko loppukauden

Gnistan tarvitsee nyt koko jalkapalloyhteisön tuen. (Kuva: Juhani Järvenpää)

Valitettavasti lauantaiaamun tulipalolla on merkittäviä vaikutuksia IF Gnistanin toimintaan loppukauden ajan.

Tässä tiedotteessa Gnistanin toimitusjohtaja Ilkka Vanala kertoo tarkemmin, miten toiminta jatkuu.

Miesten ja naisten edustusjoukkueiden asiat:

Huomenna pelattavaksi suunniteltu miesten Veikkausliigaottelu IFK Mariehamnia vastaan joudutaan valitettavasti perumaan. Ottelun uudesta ajankohdasta ja paikasta tiedotetaan myöhemmin.

Loppukauden aikana Mustapekka Areenalla ei voida pelata enää virallisia otteluita. Tämä tarkoittaa, että miesten edustusjoukkueen Veikkausliigaottelut ja naisten edustusjoukkueen Kakkosen ottelut siirretään pelattavaksi muille kentille. Selvitämme parhaillaan varavaihtoehtoja ja tiedotamme niistä mahdollisimman pian.

Gnistan ry:n toiminta:

Pyrimme jatkamaan Gnistan ry:n toimintaa mahdollisimman normaalisti. Mustapekka Areenan kenttä on kärsinyt vaurioita, ja on epäselvää, missä mittakaavassa harjoitustoimintaa pystytään jatkamaan siellä. Pikkupekka Areenan kenttä on kuitenkin säilynyt vaurioitta, ja harjoittelu jatkuu siellä normaalisti. Tiedotamme asiasta tarkemmin heti, kun saamme lisätietoa.

Keskusteluapu ja tuki:

Haluamme tarjota jokaiselle asiasta vaikuttuneelle tukea. Valmentajamme ja joukkueenjohtajamme on ohjeistettu asianmukaisesti, ja he ovat valmiina tukemaan teitä. MIELI ry:n Kriisipuhelin päivystää numerossa 09 2525 0111 ja on valmis auttamaan. Soittajan oma puhelinoperaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksen mukaisen hinnan (pvm/mpm), mutta MIELI ry ei peri maksua.

IF Gnistan on aina ollut vahva yhteisö, ja uskomme, että yhdessä selviämme tästäkin koettelemuksesta entistä vahvempina. On päivänselvää, että tarvitsemme kaiken mahdollisen tuen, jotta saamme varmistettua seuran jatkuvuuden 100 vuoden jälkeen.

Lähde: Gnistanin tiedote
Lisää uutisia