AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 21.7.2024

SJK hyvillä mielin kotimatkalle - "Kaikki ovat tyytyväisiä tulokseen"

SJK hyvillä mielin kotimatkalle - "Kaikki ovat tyytyväisiä tulokseen"

Stevie Grieve iloitsi SJK:n esityksestä Maarianhaminassa. (Kuva: Mika Alavesa / SJK)

SJK karkasi sunnuntaina toisella jaksolla IFK Mariehamnilta ja eteni vakuuttavaan 4-0-vierasvoittoon.

Ottelu eteni maalittomana aina toisen jakson alkupuolelle saakka. SJK pääsi johtoon, minkä jälkeen IFK Mariehamnilla oli erinomainen paikka tasoittaa, mutta ottelu kääntyi lopullisesti SJK:n saaman rangaistuspotkun ja samasta tilanteesta IFK:n Michael Fonsellin saaman punaisen kortin myötä.

– Ensimmäisellä puoliajalla olimme hyviä, mutta emme luoneet lopulta järin hyviä paikkoja. Teimme taktisia muutoksia venyttääksemme vastustajan puolustuslinjaa mahdollisimman paljon. Lopulta onnistuimme musertamaan heidät. Pyry [Hannola] sai aikaan hyvän maalin ja pääsimme johtoon. Toinen Jaimen [Moreno] rankkarista ja pääsimme vielä ylivoimalle, kertoo SJK-päävalmentaja Stevie Grieve.

- Olimme menossa jo kohti voittoa mutta asenteemme ja prässimme toi meille vielä lisää paikkoja ja maaleja. Lewis [Strapp] iski osuman toisessa pelissään ja Otto [Kemppainen] viimeisteli hienosti ensimmäisessä pelissään poissaolon jälkeen.

Kokonaisuutena ottelusta ja Grievelle ja myös koko joukkueelle hyvä maku.

- 0–4 on todella ansaittu ja maaleja olisi voinut olla enemmänkin, mutta Maarianhamina on vaikea paikka pelata. Kaikki ovat tyytyväisiä suoritukseen ja tulokseen ja olemme valmiita matkustamaan kotiin hyvillä mielin.

Lisää uutisia