vko.34 // 21.8.2024

Inter eteni Suomen cupin finaaliin - maalisuma Tehtaan kentällä toisella jaksolla

Inter juhli cupin finaalipaikkaa keskiviikkona. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter kohtasi keskiviikkona FC Hakan Suomen Cupin välierässä Valkeakoskella ja etenee vahvalla esityksellä finaaliin.

Tehtaan kentällä pelatun välierän avausjaksolla Inter hallitsi ottelua ja molemmat joukkueet kävivät lähellä maalintekoa, mutta tauolle kuitenkin siirryttiin maaleitta.

Toinen jakso käynnistyi maalinteon osalta vauhdilla, kun kaikki ottelun maalit nähtiin toisella puoliskolla kahdeksan minuutin sisään sisään. Interin 16-vuotias hyökkääjä Djoully Nzoko teki ottelun avausosuman reilun 50 peliminuutin jälkeen. Vain neljän minuutin päästä ensimmäisestä osumasta Darren Smith onnistui pilkulta, jonka Jussi Niska hankki loistavalla yksilösuorituksellaan.

Kuusi minuuttia Interin 2-0-osuman jälkeen Haka pääsi tekemään kavennusmaalin, joka sinetöi ottelun lopputulokseksi 1-2. Voitolla Inter sinetöi turkulaisille paikan Suomen Cupin finaalista 2024.

Suomen Cupin finaali pelataan lauantaina 21.9. Tammelan Stadionilla. Cupin toinen välieräottelu pelataan huomenna torstaina Seinäjoella. Inter kohtaa finaalissa huomenna kello 19.00 alkavan SJK – KuPS – ottelun voittajan. Kesäkuussa suoritetun arvonnan tuloksena Interillä on ottelussa nimellinen kotietu.