AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 21.8.2024

"Tämä on meille hieno mahdollisuus" - SJK valmis haastamaan KuPS:n cupin välierässä

"Tämä on meille hieno mahdollisuus" - SJK valmis haastamaan KuPS:n cupin välierässä

SJK:lla on kotietu puolellaan torstaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Seinäjoen Jalkapallokerho ja Kuopion Palloseura kohtaavat torstaina Seinäjoella Suomen Cupin välierän merkeissä.

Suomen Cupin torstaiseen välierään lähdetään huippumielenkiintoisista asetelmista, sillä vastakkain on kaksi Veikkausliigan kärkipään joukkuetta. Torstain voittaja etenee finaaliin ja pääsee havittelemaan Cup-voiton lisäksi europelipaikkaa ensi kesäksi.

SJK ja KuPS kohtasivat viimeksi elokuun alussa, jolloin KuPS oli Veikkausliigan ottelussa vahvempi maalein 2–1. KuPS ratkaisi tasaisen ottelun loppumetreillä, kun Saku Savolainen latoi voittomaalin 84. minuutilla. SJK:n ainokaisesta vastasi Jere Streng. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Seinäjoella 1–1-tasapeliin.

- KuPS on todella vahva puolustuspään joukkue, jopa koko sarjan paras sillä sektorilla. He ovat myös keränneet tärkeää kokemusta kovista europeleistä Suomen Cupin lisäksi. KuPS:lla on ollut viime otteluissa rotaatiota kokoonpanossa, joten vastassa on tuoreilla jaloilla pelaava miehistö, mutta tämä on meille hieno mahdollisuus.

- Olemme olleet kotona vahvoja koko kauden ajan ja esittäneet ajoittain sarjan parasta peliä täällä, joten olemme täynnä itseluottamusta. Toivon mukaan pystymme näyttämään parastamme torstaina, kommentoi SJK:n päävalmentaja Stevie Grieve.

Suomen Cupin välierä SJK - KuPS OmaSp Stadionilla torstaina 22.8. kello 19.00. Suomen Cupin välieräottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia