AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 25.8.2024

Haka haki tärkeät pisteet Raatista (AC Oulu-FC Haka 0-1)

Haka haki tärkeät pisteet Raatista (AC Oulu-FC Haka 0-1)

Kuva: Iitu Lehtonen

AC Oulun viimeinen kotimatsi runkosarjassa päättyi pettymykseen Raatissa, kun jaossa oli todella tärkeitä pisteitä.

Vierasjoukkue FC Haka nappasi pisteet ja vankisti asemiaan Mestaruussarjaa ajatellen. Oululaiset eivät puolestaan saaneet lisää etäisyyttä takana oleviin.

Ottelun kuva oli, että AC Oulu hallitsi palloa, mutta hyökkäyspään tekeminen ontui. Keskitykset eivät saavuttaneet kohteita ja osasyyksi varmasti voi laittaa rajun tuulen, jonka puuskat ylittivät myrskyrajan.

Oululaisten ainoa maalipaikka tuli reilun seitsemän minuutin jälkeen, kun Jake Dunwoody pääsi puskemaan kulmatilanteessa. Hän ei saanut tarpeeksi voimaa puskuun ja koskilaisten Anton Lepola pääsi näppeineen väliin.

Voittomaali syntyi tänään 19. minuutilla, kun Hakan Evangelos Patoulidis keskitti pallon maalin eteen, josta Anthony Olusanya pääsi ohjaamaan Selectin verkon perukoille.

Enempää ei maaleja ottelussa tehty, mutta kuvaavaa ottelulle oli kuitenkin, että molemmat joukkueet pääsivät pariin kolmeen kertaan yrittämään lisämaaleja laukomalla, mutta vedot suuntautuivat poikkeuksetta ohi maalista. Jos maalipaikoilla ottelu ratkaistaisiin, oli voittaja oikea. Koskilaiset pystyivät luomaan muutaman maalipaikan enemmän ja oululaiset jäivät tässä kilvassa kakkoseksi.

Lisää uutisia