AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 3.9.2024

InterAction ehdolla Turun Kehittäjäksi vuonna 2024

InterAction ehdolla Turun Kehittäjäksi vuonna 2024

Kuva: Tara Jaakkola

FC Interin InterAction ohjelmakokonaisuus on saanut kunnian olla yksi kuudesta ehdokkaasta Turun Kehittäjä-tunnustuksen saajaksi.

Turun Kehittäjä-tunnustusta on jaettu jo vuodesta 1988 lähtien Turun Nuorkauppakammarin toimesta. Tunnustus myönnetään vuosittain henkilölle, yritykselle, yhteisölle tai teolle, joka on merkittävällä tavalla lisännyt elinkeinoelämän ja muiden yhteiskuntatahojen aktiivista yhteistyötä ja vaikuttanut positiivisella tavalla Turun kehittämiseen.

– Olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme ehdolla vuoden 2024 Turun Kehittäjäksi, InterAction-päällikkö Jani Meriläinen sanoo.

– InterAction ja koko seurayhteisömme tekevät päivittäin töitä koko kaupungin kehittämiseksi. Tästä konkreettisina esimerkkeinä ovat InterAction-ohjelmamme, kuten Koulupelikiertue, jossa Interin edustusjoukkue haastaa Turun ja lähikuntien alakoulut jalkapallo-otteluun, lasten- ja nuorten tukijoukkuetoiminta yhteistyössä lastensuojelun avohuollon yritysten kanssa sekä maksuttomat perhetapahtumat ympäri Turkua, joissa nuoret voivat kokeilla eri urheilulajeja turvallisessa ympäristössä.

Kilpailijoiden valintakriteereinä on, että ehdokkaiden tulee olla aktiivisia ja innovatiivisia toimijoita, jotka ovat merkittävällä tavalla lisänneet elinkeinoelämän ja muiden yhteiskuntatahojen aktiivista yhteistyötä.

– Haluamme viedä viestiä vastuullisemmasta seuratoiminnasta eteenpäin myös valtakunnallisesti. Esimerkkeinä tästä ovat yhteistyö Mieli ry:n kanssa ja Suomi Areenassa käymämme keskustelunavaukset nuorison pahoinvoinnista.

Turun Kehittäjä-tunnustuksen saajaan valitsevat turkulaiset äänestäjät sekä asiantuntijoista koottu raati yhdessä Turun Nuorkauppakamarin kanssa.

– Haluamme toimia esimerkkinä myös muille urheiluseuroille siitä, kuinka merkityksellistä seuratoiminta voi nuorelle olla, Meriläinen päättää.

Turun Kehittäjää 2024 pääsee äänestämään tästä.

Lisää uutisia