AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 12.9.2024

Mikko Mannila AC Oulun organisaatioon loppukaudeksi

Mikko Mannila AC Oulun organisaatioon loppukaudeksi

Mikko Mannila FC Lahdessa kaudella 2023. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu ja Mikko Mannila ovat solmineet loppukaudesta valmentajasopimuksen , jossa on optio käyttää hänen ammattitaitoaan seurassa myös tulevaisuudessa.

AC Oulun edustusjoukkueen valmennustiimiin tehtyjen muutoksien jälkeen,myös reservijoukkueen valmennustiimin tulee muutos Mikko Mannilan tulon myötä. Reservijoukkueessa jatkaa Mannilan apurina Rafinha ja Mikko Lignell, jotka ovat myös edustusjoukkueen mukana.

- Kovalla innolla ja tarmolla mukaan, hienoa päästä jälleen kentälle. Uskon liittyväni seuraan, jolla näen kehityspotentiaalia ja joukkueeseen, joka on pelaamassa hyvää kautta. Reserveissä on paljon mielenkiintoisia pelaajia ja peli on hyvin uomissaan, kommentoi Mannila sopimusta Laivastonsinisissä

Mannila omaa pitkän kokemuksen valmentajana muun muassa HJK:n, RoPS:n ja FC Lahden organisaatioista. Hän oli RoPS:n päävalmentajana Ykkösessä kaudella 2021, kun joukkue karsi Veikkausliigaan AC Oulua vastaan. Mannila oli myös seuraavalla kaudella nousukarsinnoissa, mutta toisella puolella sillä kertaa, kun hän piti FC Lahden liigakartalla.

Lisää uutisia