AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 19.9.2024

FC Hakan kausikorttihaaste 2025 käyntiin - "Täytetään Tehtis!"

FC Hakan kausikorttihaaste 2025 käyntiin - "Täytetään Tehtis!"

Tehtaan kentän katsomoa täytetään jo kaudelle 2025. (Kuva: Sanna Lahtinen-Mäkelä)

"Pitkät perinteet ja vahva paikallisyhteisön tuki ovat kantaneet myös vaikeimpien aikojen yli."

Näin totesi kansanedustaja Pauli Kiuru juhlapuheessaan FC Hakan 90-vuotisjuhlaottelussa Ilvestä vastaan 15.heinäkuuta 2024. Ottelussa, jossa Tehtaan kenttä täyttyi 2000-luvun suurimmalla yleisömäärällä(4347), ja joka repesi kuin liitoksistaan FC Hakan voittomaalin jälkeen. Tuo ottelu oli ikimuistoinen ja tunnelma mieletön – tuollaisia hetkiä halutaan kokea tulevaisuudessa yhä uudestaan täpötäydellä Tehtaan kentällä!

Tästä syystä seura käynnistää FC Hakan kauden 2025 kausikorttien haastekampanjan.

Kampanjassa myydään kausikortteja FC Hakan miesten edustusjoukkueen kauden 2025 Veikkausliigan kotiotteluihin. Kausikortin kampanjahinta on 59€. Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 3200 sitovaa kausikorttivarausta. Jos varausmäärä ei ylitä 3200 varausta, kausikorttihaaste ei toteudu ja kausikortit tulevat normaalihintaisesti myöhemmin myyntiin. Tavoitteena on myydä Tehtis täyteen jo ennakkoon!

FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen muistuttaa lisäksi, että onnistunut kampanja antaa myös tulevan kauden joukkueen rakentamiselle hyvän pohjan.

– Seura on kehittynyt ja lähentynyt Veikkausliigan kärkeä vuosi vuodelta. Tämän kausarikampanjan avulla saamme hienon pohjan rakentaa ensi kauden menestystä, Huttunen alleviivaa.

Kampanja käynnistyy 19.9.2024 ja päättyy kauden 2024 päätyttyä.

Pitkien perinteiden ja vahvan paikallisyhteisön tuki mitataan jälleen. Nyt on loistava mahdollisuus lunastaa itselleen paikka ensi kauden Veikkausliigakatsomossa vain kahden normaalihintaisen ottelulipun hinnalla.

Kausikortin pääsee varaamaan täältä.

Lähde: FC Hakan tiedote
Lisää uutisia