AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 20.9.2024

​"Hyvä peli meiltä, mutta tulos oli ehkä vähän liikaa" – SJK-luotsi Stevie Grieve iloitsi voitosta

​"Hyvä peli meiltä, mutta tulos oli ehkä vähän liikaa" – SJK-luotsi Stevie Grieve iloitsi voitosta

SJK:n valmennusjohdolla oli aihetta juhlaan Tehtaan kentällä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK ilmoittautui mukaan mitalitaisteluun haettuaan perjantaina puhtaan 3-0-voiton FC Hakasta.

SJK sai otteen pelistä heti toisella minuutilla Rasmus Karjalaisen osuman myötä ja johti tauolla 2-0. SJK:n päävalmentaja Stevie Grieven mukaan numerot olisivat tauolla voineet olla toisetkin.

- Hyvä alku ja aikainen maali. Tämä oli molemmille joukkueille tärkeä ottelu. Olimme hyviä 20-30 minuuttia, mutta sitten Haka pääsi peliin mukaan ja he pääsivät muutaman kerran vaarallisesti boksiin. Meidän piti tehdä vähän muutoksia ja saimme sitten toisen maalin, Grieve sanaili ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Kolmas maali toisella jaksolla oli lopullinen niitti, mutta Grieven mukaan Haka ei ehkä pelitapahtumiin nähden ollut ihan kolmea maalia seinäjokelaisia jäljessä.

- Kolmannen maalin jälkeen oli enää kyse siitä, että puolustamme lopun hyvin. Tämä oli hyvä peli meiltä, mutta 3-0 ehkä oli tuloksena vähän liikaa. Haka on kuitenkin vaarallinen joukkue.

- Haka on hyvin organisoitu joukkue ja puolustaa boksia hyvin. Pyrimme saamaan heidät ulos boksista ja luomaan tiloja, siinä onnistuimmekin hyvin, Grieve totesi.

Voitto kuitenkin maistui makealta, sillä SJK ei ole Grieven mukaan aina saanut käännettyä hyviä esityksiä tulokseksi ja voitot ovat kiertäneet joukkueen viime viikkoina.

- VPS-voiton jälkeen hävisimme pari ottelua ja olemme pelanneet paljon tasan. Olemme pelanneet hyvin, mutta ehkä emme ole ihan saaneet ansaitsemiamme tuloksia. Meidän täytyy nyt keskittyä vain jatkamaan hyvin pelaamista.

Lisää uutisia