AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 21.9.2024

Inter ja KuPS finaalissa - Suomen Cupin 2024 mestaruus ratkaistaan lauantaina

Inter ja KuPS finaalissa - Suomen Cupin 2024 mestaruus ratkaistaan lauantaina

Inter ja KuPS kohtaavat toistamiseen finaalissa tällä kaudella. (Kuva: Henrik Siiskonen)

FC Inter ja KuPS ratkaisevat Suomen Cupin mestaruuden lauantaisessa finaalissa Tammelan Stadionilla.

Joukkueet kohtaavat finaalissa jo toistamiseen tällä kaudella, sillä Inter ja KuPS olivat vastakkain myös Liigacupin finaalissa keväällä. Tuolloin Inter vei voiton rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Interin kausi Veikkausliigan puolella on kuitenkin ollut pieni pettymys joukkueen jäätyä Haastajasarjaan, mutta Suomen Cup voi pelastaa isosti kautta.

– Kun mietitään meidän kauden tavoitteita, niin kyllä tämä ottelu on erittäin tärkeä, jotta päästäisiin eurokentille ensi kaudella, Interin päävalmentaja Vesa Vasara toteaa.

KuPS:lla on sen sijaan mestaruus Veikkausliigan osalta edelleen omissa käsissä. Tuplaa tavoittelevan KuPS:n arki ei ole finaalin alla hirveästi muuttunut.

– Meidän arki näin finaaliviikolla on ollut aika samanlaista kuin yleensä, mitä nyt rankkareita potkittu hieman enemmän.

- Inter on ollut meille tällä kaudella meille vaikea joukkue. Nyt tarvitaan se paras peli, jotta Inter kaatuu, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara kommentoi.

Suomen Cupin 2024 finaali FC Inter - KuPS Tammelan Stadionilla lauantaina 21.9. kello 18.00. Finaalia voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia