AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 22.9.2024

"Tietää hankalaa matsia" - Gnistanin Roman Eremenko muistuttaa EIF:n panoksista sunnuntaina

"Tietää hankalaa matsia" - Gnistanin Roman Eremenko muistuttaa EIF:n panoksista sunnuntaina

"Roma" muistaa kauden aiemmat EIF-kohtaamiset. (Kuva: Juha Tamminen)

Uransa aikana 73 A-maaottelua Suomen paidassa pelannut Roman Eremenko on näyttänyt kuluvan kauden aikana kuuluvansa Veikkausliigan ehdottomiin tähtipelaajiin.

Viime kaudella FC Honkaa edustanut keskikenttäpelaaja liittyi Gnistanin vahvuuteen huhtikuun lopussa ja pelasi ensimmäisen ottelunsa joukkueen paidassa 5. toukokuuta FC Hakaa vastaan. Kokenut peluri kokee pelaamisensa parantuneen kauden edetessä.

– Kausi on ollut hieman kaksijakoinen, mutta viimeisen kahden kuukauden aikana pelit ovat sujuneet todella hyvin. Pitää jatkaa samalla tavalla loppuun asti.

Gnistan pelasi edellisen ottelunsa viime viikon sunnuntaina, kun joukkue kaatoi Töölössä IFK Mariehamnin maalein 2-1 ja Eremenko oli mukana rakentamassa Gnistanin ensimmäistä osumaa. Kamppailu ei ollut kuitenkaan hyvässä vireessä olevalle Kipinälle helppo ja joukkue sai tehdä täyden päivätyön pisteiden eteen.

– IFK-ottelu oli vaikea. Mielestäni me emme olleet terävimmillämme, mutta on tärkeää osata voittaa matseja, vaikka ei olisi paras mahdollinen päivä joukkueella, Eremenko muistuttaa.

Tämän päivän vastustaja Ekenäs IF majailee tällä hetkellä Veikkausliigan sarjataulukon viimeisellä sijalla. Uransa aikana kaksi maalia Mestarien liigassa viimeistellyt peluri odottaa Gnistanin saavan vastaansa hankalan joukkueen.

– EIF pelaa sarjapaikasta, joten jo pelkästään se tietää hankalaa matsia. Lisäksi on hyvä muistaa, että olemme hävinneet EIF:aa vastaan kaksi edellistä kohtaamista, joten vaikea joukkue tulee vastaan.

EIF - Gnistan Ekenäs Sparbank Arenalla sunnuntaina 22.9. kello 16.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia