AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 23.9.2024

Ramiro Muñoz jättää Interin - takana kolme vuotta valmennusryhmässä

Ramiro Muñoz jättää Interin - takana kolme vuotta valmennusryhmässä

Ramiro Muñozin aika Interissä on päättynyt. (Kuva: Juha Tamminen)

Kolmen vuoden ajan FC Interin edustusjoukkueen valmennusryhmässä toiminut Ramiro Muñoz jättää seuran.

Espanjalaisvalmentajan sopimus olisi tullut päätökseensä kauden loputtua, mutta osapuolet sopivat Muñozin jättävän paikkansa jo nyt henkilökohtaisista syistä. Muñoz oli osana valmennustiimiä voittamassa Liigacupia vuonna 2024, jonka lisäksi Muñoz oli mukana Liigacupin finaalissa vuonna 2022 sekä kahdessa Suomen Cupin finaalissa vuosina 2022 sekä 2024.

– Ramiron nyt tapahtuva lähtö seurasta on ollut kaikille osapuolille jo pitkään selvillä ja hänen vastuualueellensa kuuluneet tehtävät on jaettu loppukauden osalta nykyisille valmennustiimin jäsenille, Interin urheilujohtaja Kalle Parviainen avaa.

Päävalmentaja Vesa Vasaran tiimiin kuuluvat loppukaudella valmentajat Lauri Hakanen ja Riku Paularinne, maalivahtivalmentaja Ville Vastamäki, analyytikko Janne Heiska sekä fysioterapeutit Teemu Ahonen ja Ville Peltonen.

– Valmennustiimimme on ollut kuluvalla kaudella Veikkausliigan tasolle suuri. Vasaran valmennustiimi ensi kaudelle on meillä käytännössä jo kasassa ja julkaisemme siihen liittyen uusia sopimuksia lähiaikoina, Parviainen avaa tilannetta.

Muñoz ehti toimia Interissä kolmen eri päävalmentajan alaisuudessa. Lisäksi 30-vuotias valmentaja toimi joukkueen väliaikaisena vastuuvalmentajana kauden 2022 lopulla.

– Ramiro on jalkapalloon suurella intohimolla suhtautuva valmentaja, jonka lojaalisuus seuraa kohtaan on ollut esimerkillistä. Suuret kiitokset Ramille koko seurayhteisön puolesta, Parviainen lisää kiitoksensa.

FC Inter Oy:n hallituksen jäsen Julius Håkans on kiitollinen Muñozille hänen työpanoksestaan koko seuran hyväksi.

– Ramiro on viimeisen kolmen vuoden aikana osoittanut vankkaa omistautumista ja intohimoa seuran kehittämiseen. Hän on ollut aina valmis antamaan kaikkensa Interille niin hyvinä kuin vaikeinakin hetkinä, aina seuran etu edellä. On ollut todellinen ilo työskennellä hänen kanssaan, ja haluan sydämestäni kiittää häntä kaikesta yhteistyöstämme sekä toivottaa hänelle menestystä tulevaisuuden haasteisiin, Julius Håkans kiittelee.

Lisää uutisia