AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 30.9.2024

Jussi Leppälahdelle jatkoa Gnistanin peräsimessä

Jussi Leppälahdelle jatkoa Gnistanin peräsimessä

Optio käytetty. (Kuva: Juha Tamminen)

IF Gnistan kertoo verkkosivuillaan, että seura on päättänyt käyttää päävalmentaja Jussi Leppälahden sopimuksessa olleen option, joten Leppälahti jatkaa joukkueen peräsimessä myös ensi kaudella.

Leppälahti on tällä kaudella osoittanut, että hänen valmentamansa joukkue voi haastaa minkä tahansa vastustajan ja taistella pisteistä joka ottelussa. Vahvan alkukauden jälkeen joukkueella oli vaikea ajanjakso, mutta tulokset kääntyivät traagisen Mustapekka Areenan tulipalon jälkeen.

Viimeisestä kymmenestä ottelusta seuran saldo on seitsemän voittoa, kaksi tasapeliä ja vain yksi tappio. Huippusuoritukset huipentuivat viime perjantaina, kun seura varmisti paikkansa Veikkausliigan eurolopputurnauksessa voittamalla AC Oulun – merkittävä saavutus nousijajoukkueelle.

– Jussi on onnistunut monilla osa-alueilla todella hyvin joukkueen kanssa. Nousijajoukkueelle on valtava saavutus päästä eurolopputurnaukseen. Olemme keskustelleet Jussin kanssa paljon ja löytäneet yhteisen näkemyksen siitä, mitä meidän tulee kehittää, jotta voimme jatkaa kasvua ja menestystä myös tulevaisuudessa, urheilutoimenjohtaja Jarkko Jokiranta kommentoi päätöstä Gnistanin sivuilla.

– Todella hieno jatkaa tässä, ollut hieno ja opettavainen vuosi hienojen pelaajien ja hienon staffin kanssa. Yritetään tehdä seurana kaikki vielä paremmin ensi kaudella ja itsekin haluan olla jälleen ensi kaudella parempi valmentaja kuin tällä kaudella. Nyt kuitenkin täysi fokus loppukauden huipennuksessa, Leppälahti puolestaan toteaa.

Lisää uutisia