AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 1.10.2024

KuPS on avannut uuden katsomon kauden päätösotteluun - pääsylippuja myydään kovaa vauhtia

KuPS on avannut uuden katsomon kauden päätösotteluun - pääsylippuja myydään kovaa vauhtia

Väre Areena on täyttymässä kauden viimeiseen otteluun. (Kuva: KuPS / Niklas Pehkonen)

Veikkausliigakauden loppuhuipennus lähenee ja Mestaruussarjan päätöskierroksen ottelun KuPS – HJK lippukauppa on käynyt kuumana.

Mestaruus on täysin keltamustan omissa käsissä, kun sarjaa on jäljellä kaksi ottelukierrosta. Kahden pisteen johtoasemassa oleva KuPS kohtaa viimeisellä kierroksella Helsingin Jalkapalloklubin lauantaina 19. lokakuuta kello 18:00. Ennen sitä joukkue matkustaa tulevana lauantaina Seinäjoelle, jossa se kohtaa SJK:n.

Päätösottelun liput ovat menneet hyvin kaupaksi ja pääkatsomo myytiin loppuun heti ensimmäisten viikkojen aikana. Nyt myös aurinkokatsomo on lähes loppuunmyyty, joten KuPS on avannut tulostaulunpuoleiseen päätyyn seisomakatsomon.

Seisomakatsomo 1 nimeä kantavaan päätykatsomoon rakennetaan omat kioskipalvelut sekä muu tarpeellinen. Lippuja on myynnissä vain rajattu määrä, joten varmista paikkasi katsomossa nyt. KuPS on varautunut avaamaan myös toisen seisomakatsomon aurinkokatsomon eteen, jos kiinnostus kauden huipennukseen jatkuu samanlaisena kuin aikaisemmin.

Lisää uutisia