AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 4.10.2024

"Emme olleet Ilvestä huonompia" - Jussi Nuorela kiitti esitystä, mutta harmitteli tulosta

"Emme olleet Ilvestä huonompia" - Jussi Nuorela kiitti esitystä, mutta harmitteli tulosta

Vepsulta jäivät tehot puuttumaan. (Kuva: Apollo Photo)

VPS puristi mestaruutta tavoittelevan Ilveksen ahtaalle perjantaina, mutta tehot maalipaikoissa ratkaisivat ja Ilves vei pisteet maalein 0-2.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela kertoi ottelun jälkeen, että tappiosta huolimatta joukkue todisti koko Suomelle kykenevänsä haastamaan Veikkausliigan jokaisen kärkijoukkueen. Pelin yleisilmeeseen Nuorela ilmaisee olevansa varsin tyytyväinen.

- Päällimmäiset fiilikset ovat kaksijakoiset. Olemme pettyneitä siihen, ettemme kyenneet voittamaan peliä, mutta toisaalta varmasti koko Suomi näki, että pelasimme hyvin. Emme olleet Ilvestä huonompia tänään, ja jos kykenemme pelaamaan samalla tavalla, kuin viime aikoina liigan kärkijoukkueita vastaan, se antaa meille todella paljon itseluottamusta Eurolopputurnauksen pudotuspelejä varten.

Tehottomuus oli ainoa Nuorelaa harmittamaan jäänyt asia.

- On vaikea kuvitella, että olisimme voineet pelata tätä paremmin tänään. Tietysti uupumaan jäi maalit ja maalipaikat. Hyökkäyspään aihioista meidän on luotava enemmän, ja se jäi tänään vähän piippuun. Ilves puolusti hyvin, ja maalin arvo tällaisissa peleissä on äärimmäisen iso.

- Se, että Ilveksen ensimmäinen maali tuli sillä tavalla toisen puoliajan alkuun, vapautti heitä kentällä. He olivat "pakkovoiton" edessä tänään, ja lopulta puolustuspelaamisella pelin kontrollointi riitti tänään heille, Nuorela analysoi.

Vaikka pienet virheet maksoivat pisteet kotikentältä, Nuorela ei ruoski joukkuetta ottelun jälkeen sen enempää. Seuraavaksi Raidan katse siirtyy kohti Eurolopputurnauksen pudotuspelejä.

- Ei voi mitään, virheitä sattuu. Olemme kuitenkin ylpeitä siitä, miten kykenimme tänään pelaamaan. Tästä jää hyvät fiilikset jatkaa eteenpäin, vaikka neljäs sija ei ole meille enää mahdollinen. Nyt meidän on mentävä pitkän kaavan mukaan, jos meinaamme Eurokentillä pelata, Nuorela summaa.

Lisää uutisia