AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 4.10.2024

"Mahtava loppuhuipennus on tulossa" - Ilves-luotsi Joonas Rantanen iloitsi taisteluvoitosta

"Mahtava loppuhuipennus on tulossa" - Ilves-luotsi Joonas Rantanen iloitsi taisteluvoitosta

Ilves raapi isot pisteet matkaansa Vaasasta. (Kuva: Apollo Photo)

Ilves kaatoi VPS:n Vaasassa maalein 0–2 ja vei ratkaisun Veikkausliigan mestaruudesta kauden päätöskierrokselle.

Keltavihreiden maalintekijöinä toimivat Joona Veteli ja Marius Söderbäck. Kapteeni Otso Virtanen pelasi kolmannen peräkkäisen nollapelinsä.

– Todella arvokas voitto ja kolme pistettä. Kolmas peli putkeen, kun ei päästetä maalia. Pelaajat tekivät valtavasti töitä tänään kentällä, ja siihen pitää olla tyytyväinen, totesi myös Ilveksen päävalmentaja Joonas Rantanen.

Helpolla pisteet eivät irronneet ja suurin syyllinen tähän oli Rantasen mukaan todella kovan vastuksen tarjonnut kotijoukkue. Toisaalta Ilves ei aivan parhaaseensa yltänyt.

– VPS oli hyvä ja aika odotetunlainen. Ne haasteet, mitä pystyimme ehkä ennakoimaankin, niin niitä tuli tässä pelissä. Jos me yleensä pystymme itse pallon kanssa luomaan etua, niin tänään me emme siihen kauhean hyvin pystyneet. On selvä asia, että sinne jää selkeästi parannettavaa tästä pelistä.

– Vaikka ei ollut välttämättä meidän paras pelimme tänään, niin mahtava loppuhuipennus on tulossa kaudelle. Odotamme jo innolla viimeistä peliä Tammelassa. Ajattelen, että me ansaitsemme sen, missä nyt olemme, Rantanen tunnelmoi.

Erityiskiitoksen Rantanen osoitti Ilveksen kannattajille.

– Iso kiitos kannattajillemme mahtavasta kannustuksesta ensin Helsingissä ja tänään Vaasassa. He antavat paljon energiaa joukkueellemme myös vieraspeleissä, ja yhteisöllisyys välittyy kaikin puolin.

Lisää uutisia