AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 4.10.2024

"Tällä kertaa ei vain riittänyt" - HJK taipui Sveitsissä paremmalleen

"Tällä kertaa ei vain riittänyt" - HJK taipui Sveitsissä paremmalleen

"Toke" ei selitellyt torstain tappiota. (Kuva: Mira Lönnqvist)

Konferenssiliiga avattiin HJK:n kannalta kylmällä kyydillä Luganon vieden kolme pistettä tylyin 3–0-lukemin.

HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas antoi Luganolle täyden tunnustuksen, eikä tappiossa jäänyt selittelemistä.

– Vastus on Sveitsin liigan kärkijoukkue, joten onhan se hyvä joukkue. Kyllä he pelasivat ajoittain hyvin, totesi Korkeakunnas Viaplaylle ottelun jälkeen illan vastustajasta.

– Kyllä mekin ajoittain pelasimme ihan hyvin. Harmittaa päästetyt maalit, vaikka tietenkin paikkoja heillä riitti. Ne olivat estettävissä olevia maaleja.

Toisella jaksolla 2–0-maalin jälkeen myös HJK pääsi paremmin peliin mukaan.

– Pääsimme toisella puoliajalla ihan hyvin vastustajan boksiin ja sen lähettyville. Meidän viimeiset ratkaisumme eivät olleet riittävän laadukkaita. Tietysti näin kovaa vastustajaa vastaan onnikin saisi olla myöden. En voi poikia moittia. Kaikki antoivat parhaansa ja tällä kertaa se ei vain riittänyt, Korkeakunnas sanoi.

Kauaa HJK ei ehdi tappiota pureksia, sillä edessä on jo sunnuntaina Mestaruussarjan viimeistä edellinen ottelua, jossa vieraaksi Bolt Arenalle saapuu FC Haka.

– Pitää vain kääntää tämä positiiviseksi ja löytää tästä ne korjattavat asiat. Ajoittain oli ihan ok tekemistä. Sunnuntaina palataan voittojen tielle, puhui "Toke" kääntäen katseet jo sunnuntaille.

Lisää uutisia