AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 6.10.2024

"Joukkueelta loistava nollapeli" - Inter väänsi pisteet matkaansa Maarianhaminasta

"Joukkueelta loistava nollapeli" - Inter väänsi pisteet matkaansa Maarianhaminasta

"Vesku" oli tyytyväinen puolustuspelaamiseen. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter haki sunnuntaina tasaisessa ottelussa vierasvoiton IFK Mariehamnista Darren Smithin rangaistuspotkumaalilla.

Interin päävalmentaja Vesa Vasara oli tyytyväinen joukkueen nollapeliin vieraskentällä.

– Tämä oli tiukka ja tasainen ottelu. Molemmilla oli omat jaksonsa ja vaihteli kumpi oli vaarallisempi osapuoli. Saatiin vähän lahjapilkku vahinko-käsivirheestä, mutta silloin kun mahdollisuudet annetaan, ne pitää käyttää.

- Se antoi meille tänään mahdollisuuden voittaa, ja me puolustettiin sen jälkeen tarpeeksi hyvin ja uhrautuvasti. Joukkue teki hyvin töitä ja antoi kaikkensa.

Kauden ensimmäisessä ottelussa Veikkausliigadebyyttinsä tehnyt Eero Vuorjoki piti selkänsä takana tänään nollat.

– Joukkueelta loistava nollapeli, ja Eero sai hyvän nollapelin. Puolustuslinja ei ollut tänään ihan normaalimuodossa, niin kova suoritus myös sitä kautta. Vaikka pelissä ei ollut ihan sujuvinta, mitä ollaan pelattu, niin joskus vieraspelit on tällaisia ja se tulos pitää kaivaa ja tällä kertaa onnistuttiin hyvin siinä, Vasara summaa.

Interin riveissä nähtiin kaksi Veikkausliigadebyyttiä. Interin omat juniorit 16-vuotias Otto Eloluoto ja 17-vuotias Elohim Nzoko pelasivat ensimmäiset liigaminuuttinsa ottelun lopussa.

– Otto tuli todella pirteästi sisään ja oli todella positiivinen debyytti. Niin kuin myös Elohim, joka pelasi toki vähemmän aikaa. Oli tärkeää saada pojille nämä ensimmäiset minuutit Veikkausliigassa, "Vesku" tiivistää.

Lisää uutisia