AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 10.10.2024

​Mieli on pelaajan tärkein työkalu - Mind & Play on yhteisö pelaajilta pelaajille

​Mieli on pelaajan tärkein työkalu - Mind & Play on yhteisö pelaajilta pelaajille

Kuva: Juha Tamminen

Mind & Play on Marmori Entertainmentin ja Jalkapallon pelaajayhdistyksen yhdessä luoma yhteisö ja podcast pelaajilta pelaajille. Yhteisö on luotu kohtaamispaikaksi, jossa pelaaja löytää oman tapansa navigoida niin kentällä, kuin elämässä.

Tulevaisuuden ja nykyhetken supertähdet saavat vihdoin alustan, jolla he voivat ilmaista itseään ja kertoa tarinansa täydessä mitassaan. Keskustelut pureutuvat identiteettiin, urheilukulttuuriin, suomalaisuuteen, sosiaalisen median vaikutukseen ja mielenterveyteen – niin haasteisiin kuin toipumiseen.

On aika ravistella keskustelukulttuuria ja kysyä: Mikä kaikki jää sanomatta, kun vain pelin annetaan määrittää identiteettiä?

Ensimmäisenä tarinansa yleisölle avaa IFK Mariehamnin Patrik Raitanen tänään maailman mielenterveyspäivänä.

- On tärkeää ymmärtää, että tunteista puhuminen avoimesti on vahvuus eikä heikkous urheilupiireissä ja etenkin pukuhuoneissa. Haluan muuttaa kulttuuria siihen suuntaan et kaikki voisivat aina olla täysin omia itsejään joukkueissa siitä huolimatta kuka oot, mitä oot tai mitä muita mielenkiinnon kohteita sulla on futiksen ulkopuolella. Sen ei pitäisi vaikuttaa siihen, miten sua kohdellaan töissä. Toivottavasti tämän yhteisön avulla saadaan herätettyä positiivista keskustelua ei pelkästään urheilijoiden vaan kaikkien mielenterveydestä!, Raitanen kuvaa.

Jakson löydät sekä Spotifysta että YouTubesta nimellä "MIND AND PLAY". Podcast-juontajina toimivat entiset huippufutarit Emma Immonen ja Nosh A Lody. Syksyn aikana kuulemme myös muun muassa Kai Meriluodon, Diogo Tomasin, Rosa Ariyon sekä Anni Hartikaisen ajatuksia.

Tervetuloa prosessiin!

Instagram: https://www.instagram.com/mind_and_play/


Lisää uutisia