AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 18.10.2024

​EIF katsoo jo tulevaan – koko valmennusryhmä jatkaa kaudella 2025

​EIF katsoo jo tulevaan – koko valmennusryhmä jatkaa kaudella 2025

Christian Sund jatkaa EIF:n päävalmentajana. (Kuva: Patric Westerlund / EIF)

EIF pelaa kaudella 2025 Ykkösliigassa, mutta katsoo jo kohti paluuta Veikkausliigakentille seuraavalle kaudelle.

Osana "paluusuunnitelmaa" EIF on jo tässä vaiheessa saanut naulattua koko valmennusryhmän tulevalle kaudelle. Kesken kuluvan kauden päävalmentajan tehtäviin tarttunut Christian Sund jatkaa tehtävässään samoin kuin apuvalmentajat Nijaz Sarajlija ja Johan Estlander sekä fysiikkavalmentaja Fabio da Rosa.

Lisäksi Maria Degerlund jatkaa fysioterapeuttina ja Kim Nyström huoltajana. Myös Ville Orasmaan jatko joukkueenjohtajana on varma.

Taustat ovat kunnossa ja samoin olosuhteet etenkin viime talveen verrattuna.

- Tuntuu erittäin hyvältä. 20 vuoteni aikana urheilupäällikkönä meille ei ole koskaan aiemmin ollut mahdollisuutta aloittaa valmistautumista seuraavaan kauteen marraskuussa, EIF.n Peter Haglund sanoo.

- Se että meillä on nyt uudistettu ja parannettu Ekenäs Sparbank Arena käytössä ja muutenkin hyvät edellytykset harjoittelulle, merkitsee paljon. Tästä saamme kiittää monia tahoja eikä vähiten Raaseporin kaupunkia, jonka kanssa meillä on hyvä yhteistyö.

EIF kohtaa kauden viimeisessä ottelussaan lauantaina vieraissa FC Lahden. Sen jälkeen joukkue jää lomalle ja palaa harjoituksiin 15. marraskuuta tähtäimessään ensi kauden Ykkösliiga – ja paluu Veikkausliigaan.

Lisää uutisia