AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 20.10.2024

​Eurolopputurnauksen ensimmäisen kierroksen ottelut keskiviikkona 23.10.

​Eurolopputurnauksen ensimmäisen kierroksen ottelut keskiviikkona 23.10.

VPS ja Gnistan kohtaavat Eurolopputurnauksen avauskierroksella. (Kuva: Apollo Photo)

Veikkausliigakausi jatkuu heti Mestaruus- ja Haastajasarjan päättymisen jälkeen Eurolopputurnauksella.

SJK selvitti neljännen sijansa myötä tiensä suoraan Eurolopputurnauksen finaaleihin. Ensimmäisellä kierroksella kohtaavat VPS – Gnistan ja FC Haka – FC Inter. Ottelut pelataan ensin mainitun kotikentällä ja kumpikin ottelu alkaa keskiviikkona 23.10. kello 18.00.

Keskiviikon otteluitten voittajat kohtaavat lauantaina 26.10. Veikkausliigassa korkeammalle sijoittuneen joukkueen kotikentällä, joten mahdollisia kotijoukkueita on kolme. Ottelun alkamisaika vahvistuu lähempänä.

Finaalit pelataan keskiviikkona 30.10. ja lauantaina 2.11. Ensimmäistä finaalia isännöi lauantain 26.10. toisen kierroksen voittaja ja toista finaalia SJK.

Eurolopputurnauksessa voittaja ratkaistaan kahdella ensimmäisellä kierroksella tarvittaessa jatko-ottelun ja rangaistuspotkukilpailun kautta. Finaalit ja paikka ensi kauden eurokentillä ratkaistaan yhteismaalein. Jos tilanne yhteismaaleissa on tasan toisen finaalin varsinaisen peliajan päättyessä, pelataan jatko-ottelu ja tarvittaessa ratkaistaan voittaja rangaistuspotkuilla.

vko.43 // 22.10.2024
Lisää uutisia