AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 20.10.2024

"Todella ylpeitä viidennestä sijasta" - VPS-luotsi Jussi Nuorela kiitteli joukkuettaan

"Todella ylpeitä viidennestä sijasta" - VPS-luotsi Jussi Nuorela kiitteli joukkuettaan

VPS haki pisteet lauantaina Tehtaan kentältä. (Kuva: Sanna Lahtinen-Mäkelä)

VPS puristi kalkkiviivoilla Mestaruussarjan viidenneksi hakemalla loppuhetkien maalilla 3-2-voiton FC Hakasta lauantaina.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela koki pelin viihdyttäväksi ja vaiherikkaaksi otteluksi. Kentällä nähdyistä virheistä huolimatta Nuorela on tyytyväinen kokonaisuuteen.

- Pelihän oli viihdyttävä. Tietysti kotiyleisö ei ollut mielissään, koska Haka hävisi, mutta uskoisin, että jopa kaikki nauttivat pelin katsomisesta. Pelissä tapahtui paljon ja näimme paljon maaleja. Olihan se myös sellaista vuoristorataa, sillä aloitimme pelin todella hyvin, mutta mokasimme itse pelin kulun päästämällä Hakan mukaan liian helpolla.

- Haka hallitsi ensimmäisen jakson loppupuolta, ja tuli myös toiselle jaksolle erittäin pirteästi mukaan tehden heti alkuun maalin. Pääsimme kuitenkin pikkuhiljaa takaisin peliin mukaan, ja maalimme jälkeen peli tasottui. Lopussa kumpi vain olisi voinut tehdä maalin, mutta meillä oli kuitenkin tasoitusmaalimme jälkeen hyvä ote pelistä. Saimme maalin, voitimme ja olemme siitä todella iloisia, Nuorela toteaa.

Viides sija Mestaruussarjassa on Nuorelan mukaan erittäin kova saavutus VPS:n kokoiselle seuralle. Seuraavaksi joukkueen katse kohdistuu kohti alkavia Eurolopputurnauksen pudotuspelejä.

- Tarvitsimme voiton, jotta nousisimme Hakan ohi viidennelle sijalle. Olemme todella ylpeitä siitä, että saavutimme sen. Neljä todella isoa jengiä ovat meidän edellämme taulukossa, mutta heidän jälkeen me olemme paras jengi tässä sarjassa tänä vuonna, ja mielestäni se on mahtava suoritus.

- Nyt lähdemme innolla pelaamaan "finaaleja". Seuraavat ovat yhdestä poikki, ja katsotaan, mitä tapahtuu, Nuorela summaa.

VPS kohtaa Eurolopputurnauksen ensimmäisellä kierroksella Gnistanin kotonaan tulevana keskiviikkona 23.10. kello 18.00.

vko.43 // 22.10.2024
Lisää uutisia