AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 22.10.2024

​Kaksi jatkaa Eurolopputurnauksen keskiviikon otteluista – koska ja missä pelataan lauantaina?

​Kaksi jatkaa Eurolopputurnauksen keskiviikon otteluista – koska ja missä pelataan lauantaina?

Haka ja Inter kohtaavat keskiviikkona Eurolopputurnauksen avauskierroksella. (Kuva: Juha Tamminen)

Eurolopputurnaus käynnistyy keskiviikkona ensimmäisen kierroksen otteluilla ja jo lauantaina 26.10. pelataan toisen kierroksen ottelu.

Keskiviikon ottelut VPS – Gnistan ja FC Haka – FC Inter alkavat kello 18.00 kumpikin ja voittajat etenevät toiselle kierrokselle. Toisen kierroksen ottelua isännöi Veikkausliigassa korkeammalle sijoittunut joukkue ja tähän on kolme vaihtoehtoa.

VPS – Mikäli VPS etenee toiselle kierrokselle, on se automaattisesti kotijoukkue vastustajasta riippumatta. 2. kierroksen ottelu lauantaina Lemonsoft Stadionilla alkaa tällöin kello 14.30.

FC Haka – Jos Haka etenee toiselle kierrokselle ja saa vastaansa Gnistanin, 2. kierroksen ottelu lauantaina Tehtaan kentällä alkaa kello 17.00.

FC Inter – Jos Inter etenee toiselle kierrokselle ja saa vastaansa Gnistanin, 2. kierroksen ottelu lauantaina Veritas Stadionilla alkaa kello 14.00.

Gnistan – Jos Gnistan etenee toiselle kierrokselle, se on vastustajasta riippumatta vierasjoukkue.

2. kierroksen ottelun voittaja etenee Eurolopputurnauksen finaaleihin SJK:ta vastaan. Joukkueesta riippumatta ensimmäinen finaali pelataan keskiviikkona 30.10. kello 18.00 ja toinen finaali SJK:n isännöimänä lauantaina 2.11. kello 14.30.

vko.43 // 22.10.2024
Lisää uutisia